Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

sayfa alim satimi ne oluyor biri anlatabilirmi

cilginsolist

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
38
Merhabalar
Aslinda cok uzun zamandir bunu sormak istemisimdir bu facebookta ve twieterda sayfa satimlari yapiliyor bu neyin nesidir ve ne ise yarar?Kim baskasinin sayfasini yada ne biliyim ne yapsin?Sayfalariniza su kadar kisi yollanir gibi acilmis konular görüyorum bunlar ne ise yarar ne getirisi vardir face sayfasinin bize?
Umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir birisi bana bunlari aciklayabilirmi rica etsem?
Tesekkürler

Shu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
41
Bu sayfalar genelde reklam için alınıyor zaten. Örneğin 20k Facebook sayfan var aktif üyene göre buna bir miktar belirliyorsun ve adama satıyorsun. Adam ya bunu reklam için kullanır veya çoğaltmak için.

beratxt

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
142
düşün 450 k( 450.000) lık bir sayfa(n) var.bir şey paylaşsan duvarda 450.000 kişinin o paylaştığını görmesi ne demek ?

cilginsolist

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
38
Bu sayfa dediginiz adimiz soyadimizla acik olan sayfalarmi yoksa herhangi bir brans üzerine acilmis sayfalarmi olacak?

cilginsolist

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
38
Kafamda olay sekillenmeye basladi sakin reklam olarak algilamayin benim http://www.facebook.com/muzikkervaniyiz böyle sayfam var cok uzun zamandir bakmiyordum ama buraya konular otomatik cekiliyor ben ara ara paylasiyorum bahsettiklerimiz bu sayfaya uyuyormu?Eger uyuyor derseniz ne yapmam lazim buranin begen kisi sayisinimi arttirmam bana fayda saglar yoksa üyemi bulmam gerekiyor?

sadace

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
104
beğenen sayısını arttırman fayda sağlar.O sayfayı geliştir sonrada reklam al veya kendi sitenin reklamını yap

cilginsolist

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
38
beğenen sayısını arttırman fayda sağlar.O sayfayı geliştir sonrada reklam al veya kendi sitenin reklamını yap

Begenen sayisini arttirayim diger dediklerin icin nasil yapilacagini daha sonra sorarim size,tesekkürler

A

abdullahsabit

Misafir
paylaşımlarınıda güzelleştir pek kimse uğramaz hadi bakalım vur parayı:)