İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sayfa.com webmasterı?

advertiser

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba sayfa.com sahibini gören bilen var mı acaba?Özel link reklamı için 50 ytl yolladım 4-5 gün önce.Maille durumu bildirdim.Ancak kendisinden haber yok.Linki eklemedi henüz.Msn adresini bilen varsa özelden yollayabilir mi?

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Merhaba sayfa.com sahibini gören bilen var mı acaba?Özel link reklamı için 50 ytl yolladım 4-5 gün önce.Maille durumu bildirdim.Ancak kendisinden haber yok.Linki eklemedi henüz.Msn adresini bilen varsa özelden yollayabilir mi?

yaklaşık 1 sene önce bende reklam için başvurmuştum. 2-3 gün sonra cevap vermişti. sanırım herzaman nete girmiyor.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Biraz daha bekle yahu .. Adamın domaini güzel böle bişi yapacak birine benzemiyor...
Bendeki de nasıl yorumsa :D

ibryas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Relax

Arkadaşım olayı fazla büyütüyosun gibi geldi. Sayfa.com un sahibini tanımam ama işleri oldukça tıkırında giden bir site emin ol sana olumlu yada olumsuz dönecektir. Rahat ol bence yada sence üstüne bi bardak soğuk su iç :D şaka şaka

karaLi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sanırım çok sayıda link almak isteyen oluyor o arkadaşta sıra halinde koyuyor.

advertiser

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben olayı büyütmüyorum.Sadece biz onla benim linki dost sitelere eklemesi konusunda bir konuşma yaptık.Çünkü diğer alan doluydu.Ben de dost sitelere ekleyebilirsiniz dedim.Kabul etti.Sonra ben ödeme yaptım.Ödeme yaptığımı 3-4 kez bildirdim.Ama cevap gelmedi.Bu durumda buradan daha kolay sesimi duyurabilirim diye konu açtım. ;)

B

BenimBlog.com

Misafir
Ne aceleci insanlar var bu dunya'da ya.
18/09/07 +50.00 MEHMET CEM ODACIOGLU INT-EFTEMR-MIZAHDELISI.COM 2 AY TEXT REK.

ayin 18'de parayi yatirip 21'de hemen panike kapiliyorsun, biraz sabir etseydin belki linkinde eklenirdi cevapta gelirdi.

advertiser

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

ayin 18'de parayi yatirip 21'de hemen panike kapiliyorsun, biraz sabir etseydin belki linkinde eklenirdi cevapta gelirdi.

Benim acelem falan yok.Mailime karşılık vermediniz.Paniğe kapıldığım falan da yok.Ama benim de işim var gücüm var.Bir linkin eklenmesini bekleyecek,onun peşinde koşacak değilim.Ben müşteriyim,siz satıcısınız.Müşteri her zaman haklıdır.Böyle sinirli çıkış yapmanız komiğime gitti.Sizden önceden de link aldım.Paramı düzenli yatırdım.Hiç sorun yaşatmadım.Siz böyle yaparak beni şaşırttınız.Mesajımda karalama da yok.Neyse tartışmayı uzatacak değilim.Ayrıca bu konuyu açmamın nedeni sesimi buradan daha iyi duyuracağımdı.Nitekim başarılı da olmuşum. :)

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18

arkadaşın suçlaması yok, beklemesi gereklimiydi bence hayır.Sadece mailinizi yada msn adresinizi sormuş, yapmadı etmedi yapmayacak filanda dememiş.Düşünün, size deselerki yollıcam size 3 gün öneceden linkini ekletseler sanırım sizde kabul etmezdiniz.

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bekle, sabırlı ol, eklenirdi lafı çok ilginç... Yani siz bir hizmet sunmuşsunuz para almışsınız ve kaç gündür link eklenmiyor üstüne birde sert çıkışyorsunuz hayret.
Gazeteler com para ödedigimiz anda linkimizi ekliyor, bu işi yapan herkes ödeme alınca ödeme süresinin 5 - 6 saat sonrası eklemeli tabii ki bu benim fikrim.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Çok seri linkinizin eklenmesini istiyorsanız daha kaliteli sitelerle çalışırsınız.
Madem bu kadar memnunsuzsunuz vermeyin para!
Hızlı eklenilmesi o sitenin ciddiyetini ve kalitesini gösterir.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Bekle, sabırlı ol, eklenirdi lafı çok ilginç... Yani siz bir hizmet sunmuşsunuz para almışsınız ve kaç gündür link eklenmiyor üstüne birde sert çıkışyorsunuz hayret.
Gazeteler com para ödedigimiz anda linkimizi ekliyor, bu işi yapan herkes ödeme alınca ödeme süresinin 5 - 6 saat sonrası eklemeli tabii ki bu benim fikrim.

bitanem e katılıyorum,

da link satan neden böyle celalleniyorki, ekliyorum gecikme oldu diyip olay kapanır, müşterisine bu derece kaba davranmakla yanlış yapıyor..

düşmez kalkmaz bir Allah(cc) tır..

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Çok seri linkinizin eklenmesini istiyorsanız daha kaliteli sitelerle çalışırsınız.
Madem bu kadar memnunsuzsunuz vermeyin para!
Hızlı eklenilmesi o sitenin ciddiyetini ve kalitesini gösterir.
Dışardan bakınca kaliteli gibi gözükebiliyorlar. Bazı şeyler malesef ki tecrübe ile öğreniliyor.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Belki paraya ihtiyacı yoktur ondan nasıl davranacağı konusunda kasmıyodur:D

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Ben sayfa.com'a 2 adet text link satın aldım ve linklerim 20 gün sonra eklendi. Ödediğim parada tabiiki linkler eklendiği günden itibaren başlamış oldu. Bunun sebebini ise webmaster arkadaş sayfadaki linklerin tamamının satın alındığı yer boşaldıkça yeni linklerin sırayla ekleneceğini belirtmişti. Güvenilir bir arkadaştır, bu açıdan sorununuz olmasın.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Ben sayfa.com'a 2 adet text link satın aldım ve linklerim 20 gün sonra eklendi. Ödediğim parada tabiiki linkler eklendiği günden itibaren başlamış oldu. Bunun sebebini ise webmaster arkadaş sayfadaki linklerin tamamının satın alındığı yer boşaldıkça yeni linklerin sırayla ekleneceğini belirtmişti. Güvenilir bir arkadaştır, bu açıdan sorununuz olmasın.

Bizim onun güveninden asla şüphemiz yok.Sanırım burada mesaj yazan kimsede şüphe etmemiştir.Zaten konuyu açan arkadaşında öyle bir şüphesi yok..Sorun burada ulaşamamak.Parayı aldığında şu anda boş alanım yok denebilirdi, reklam kısmında sıralama olduğu belirtilebilirdi.Benim kendi adıma eleştirim, haksız oldğu noktada, müşterisine ( ekmek kapısına ) sert çıkışmasıdır.Ben google güncellemelerinden 5 gün önce reklam veririm.20 gün süre ile reklamı yayınlatırım.Bu benim stratejimdir.Diyelimki 5 gün önce verdim ama koyulmadı bunun bir anlamı olurmu ? Neyse uzatmakta istemiyorum.Webmaster arkadaşımız yaptığı projelerle benim takdir ettiğim bir arkadaşımızdır.Kendisinide asla karalamıyorum, yanlış anlaşılmasın lütfen..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.