Merhaba sayfa.com sahibini gören bilen var mı acaba?Özel link reklamı için 50 ytl yolladım 4-5 gün önce.Maille durumu bildirdim.Ancak kendisinden haber yok.Linki eklemedi henüz.Msn adresini bilen varsa özelden yollayabilir mi?
![]() |
![]() |
Merhaba sayfa.com sahibini gören bilen var mı acaba?Özel link reklamı için 50 ytl yolladım 4-5 gün önce.Maille durumu bildirdim.Ancak kendisinden haber yok.Linki eklemedi henüz.Msn adresini bilen varsa özelden yollayabilir mi?
Ne aceleci insanlar var bu dunya'da ya.
18/09/07 +50.00 MEHMET CEM ODACIOGLU INT-EFTEMR-MIZAHDELISI.COM 2 AY TEXT REK.
ayin 18'de parayi yatirip 21'de hemen panike kapiliyorsun, biraz sabir etseydin belki linkinde eklenirdi cevapta gelirdi.
ayin 18'de parayi yatirip 21'de hemen panike kapiliyorsun, biraz sabir etseydin belki linkinde eklenirdi cevapta gelirdi.
Bekle, sabırlı ol, eklenirdi lafı çok ilginç... Yani siz bir hizmet sunmuşsunuz para almışsınız ve kaç gündür link eklenmiyor üstüne birde sert çıkışyorsunuz hayret.
Gazeteler com para ödedigimiz anda linkimizi ekliyor, bu işi yapan herkes ödeme alınca ödeme süresinin 5 - 6 saat sonrası eklemeli tabii ki bu benim fikrim.
Dışardan bakınca kaliteli gibi gözükebiliyorlar. Bazı şeyler malesef ki tecrübe ile öğreniliyor.Çok seri linkinizin eklenmesini istiyorsanız daha kaliteli sitelerle çalışırsınız.
Madem bu kadar memnunsuzsunuz vermeyin para!
Hızlı eklenilmesi o sitenin ciddiyetini ve kalitesini gösterir.
Ben sayfa.com'a 2 adet text link satın aldım ve linklerim 20 gün sonra eklendi. Ödediğim parada tabiiki linkler eklendiği günden itibaren başlamış oldu. Bunun sebebini ise webmaster arkadaş sayfadaki linklerin tamamının satın alındığı yer boşaldıkça yeni linklerin sırayla ekleneceğini belirtmişti. Güvenilir bir arkadaştır, bu açıdan sorununuz olmasın.