Aklındaki fiyatı söyler misin?
Proje hayata geçirilemeye karar verilmiştir. Bu projede yer almak isteyenler msn yoluyla irtibat kurabilirler
Bu tür projelere destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum, yapıcı olmakta fayda var. Neticede ortaya çıkacak ürün Türk webmasterları için yararlı olacak bir ürün.
250 lira vereyim.
Konu sahibi beni mazur gorsun ama bunu soylemek istedim. Genelde böyle konular açıldığında hemen yok en az şu para lazım, şunu hesap ettiniz mi gibi yorumlar geliyor.
Genelde herkes karşısındakinin hiçbirşey bilmediğini ya da hiç parası olmadığını mı hesap ediyor bilmiyorum. Bazıları çok belli ediyor bilgisizliğini ama sanırım bunu ayırt edebilirsiniz. Destekleyici bir yaklaşım görmek bazen çok nadir oluyor. Baktığınızda R10, İyinet bu kadar büyük siteler, webmaster kalbi burda atıyor vs. de, şu 7-8 senede buradan webe muhteşem yenilik getirecek bir ürün ya da hizmet çıkmışsa, bir elin parmağını geçmez.
Herkesin birbirine biraz destek olması lazım.
Sayyacı yazan adamlar uzaydan mı geldi ? Kaldı ki bu işte bahsettiğin kadar 60 milyon hitle mi başlancakAngelo,
Destek olunacak kişi kendini belli eder.
Kayıt fiyatına satamayacağı domaini çok değerli zannedip sonra da bu domain üzerine çok basit bir işmiş zannedilen sayaç servisi kurmaya kalkıyorsa kimse ona destek olmaz değil mi ?
"1gbit 2tb sunucum var ben de yardımcı olurum" benzeri yorumlar gelmesi normal.
Bu sayyac ın aylar önce webrazzide yayınlanan makalesinde 60 milyon hit saydıkları yazıyordu.
Hiç düşünmüş mü bu arkadaş acaba buna nasıl bir güç yetebilir ? Acaba burada hangi programcı bu hiti kaldırabilecek bir yazılımı yazabilir ?
60 milyon hiti sayabilmek için saldırılarla 100 milyon sayabilecek kapasiteye sahip olmak gerekir değil mi ?
Sadece 1 aylık sunucu giderinin en az 2000 TL olacağını acaba düşündüler mi ?
Oyuncak sanki bu işler.