İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sebepsiz bi ban...

NaCReS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
az önce hesabıma girmeye çalıştım.. birde baktım banlanmışım... hesabım daha önce geçersiz tıklama aktivitesi gösteren bi hesapla bağlantılı bulunmuş... kocaman bir YALAN...!!! böyle bişe yok... yani bari para kazansam bişe deil... günde 1 dolar kazandıım para... gerçekten çok komik.. bu kadar basit midir yani.. hesabımın onaylanması için beklediğim süreye yazık... acaba mail atsam herhangi bir cvp yazarlar mı ya da nereyle irtibat kurmalıyım..?

NaCReS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gerçekten çok saçma... en ufak bir hile ya da başka bişe yapmadım.. Kimin hesabıyla bağlantı kurdular acaba çok merak ediyorum.. :) mail yazdım yolladım, bakalım sallayıp cevap yazacaklar mı...

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
internet cafelerden hesabına girş yaptın mı hiç? senle aynı Pc den girmiş biri yüzünden banlanmış olabilirsin

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
az önce hesabıma girmeye çalıştım.. birde baktım banlanmışım... hesabım daha önce geçersiz tıklama aktivitesi gösteren bi hesapla bağlantılı bulunmuş... kocaman bir YALAN...!!! böyle bişe yok... yani bari para kazansam bişe deil... günde 1 dolar kazandıım para... gerçekten çok komik.. bu kadar basit midir yani.. hesabımın onaylanması için beklediğim süreye yazık... acaba mail atsam herhangi bir cvp yazarlar mı ya da nereyle irtibat kurmalıyım..?

PIN kodu girilmiş bir hesap mıydı acaba?

NaCReS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayır asla yapmadım öyle birşey.. kendi bilgisayarımdan bir başka hesaba girilmiş olma ihtimali de yok...tamamiyle yalan google nın gösterdiği sebep...!!! bi bok yesemde atılmış olsam gam yemicem yani... ama bu şekilde sebepsiz yere atılmak koyuyo adama... :)

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
banlanınca emailmı gelıyor yoksa panel girişindemi belirtiliyor?

KamU

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hem mail geliyor hem panel girişinde engelleniyorsunuz...

valla benım bır sıte banlanmıstı baya oluyo sonra af söz konusu olabilimi tarzında mail filan attım iyi ya da kötü bir sekilde cevap yazan olmadı

geçmiş oolsun

NaCReS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
az önce bi auto mail yollamışlar.. FAQ sayfasına fln linkler içeren bi mail.. burda aradığım soruya cevap bulamadım diyerekten bir mail daha yolladım.. sonuç bakalım ne olacak..

KamU

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) koca bir 0 olacak diye tahmin ediyorum ama dur bakalım insallah tekrar kabul edılırsın (edılırsen buraya yazda bızde yanı yontemı kullanalım :D )

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Nacres peki hala sitende reklam gösterimi devam ediyormu, yoksa 404 mü veriyor adsense bloğunun olduğu yerler?

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yaklaşık 1 senedir adsense kullanıyorum ve genelde cafeden bağlaniyorum sorun yaşamadim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.