tşk cmylz..
anlamadigim nokta arama motorlarindan gelen hitler / bide sanirim type-in denilen doğal hitler daha makbül. de siteyi park'a çektikten sonra otomatik olarak max 2-3haftaya kadar hitler inanilmaz düşüyor. 1aydan sonra taban yapiyor. bir arkadaş yukarda belirtmiş istikrar ister sedo diye. nasil bir istikrar bekleyebilir ki parking işinde .. ? onu da geçtim misal ben istediğim sitemi istediğim zaman parka çekip sonra tekrar normal yayinina çevirmek istiyorum.. burda nasil bi istikrar olabilir ? üstüne üstlük eğer ordan burdan hit göndermiyorsan ne alaka banliyorlar sonuçta domain bu site değil..
Siteni istediğin zaman park edip, normale çevirebilirsin bu tamamen senin insiyatifine kalmıştır.Parkingdeki amaç arama motorlarından hit almaktır.Hiç bir parking firması arama motoru dışında gelen hitlere sıcak bakmamaktadır.Hitlerin 2-3 haftada inanılmaz düşme nedeniyse indexlerinin silinmesidir. Türklerde genelde küçük site dediğimiz yani sayfa sayısı az olan siteler park edilmektedir.Site arama motorlarından örnek olarak müzik indir kelimesiyle günde 15k hit almaktadır, başka hit kaynağı yoktur.Ama parka çekildiğinde arama botları gelip sitenin park edildiğini görünce, bu kelimede siteyi geriye düşürmekte ve doğal olarakta park veriminiz düşmektedir.
İstikrar olarak birde, hit gönderme olayı var.Maalesefki bazı kullanıcılar popup yada link yöntemiyle hit basıyorlar.Bu durumda istikrara zarar veriyor. ( bir gün XXX hit, bir gün XX hit sonra tekrar XXX gibi.. )
Hitin arama motoruysa, türkde değilse, banlanma zaten yaşanmıyor.