- Reaction score
- 0
arkadaşalr ben sedo işinde yeniyim.Onun için buradan temel bilgileri öğrenmeye çalışıyorum.Çok kazanç kesin ban sebebi denilebilir mi? Bu tip ifadeler dikkatimi çekti..
arkadaşalr ben sedo işinde yeniyim.Onun için buradan temel bilgileri öğrenmeye çalışıyorum.Çok kazanç kesin ban sebebi denilebilir mi? Bu tip ifadeler dikkatimi çekti..
güzel bir domainin varsa ve avrupada yasiyorsan sedo seni banlamaz
Aynen katılıyorum, domain'in geçmişi yoksa kim neden girsin ki...ya arkadaşlar ben sizi anlamıyorum sıfırdan domain alıp park edip para kazanabileceğinizi mi zannediyorsunuz ???
ya arkadaşlar ben sizi anlamıyorum sıfırdan domain alıp park edip para kazanabileceğinizi mi zannediyorsunuz ???
Aynen katılıyorum, domain'in geçmişi yoksa kim neden girsin ki...
+ sedo arama motorlarından gelen hitlere önem verir ( resim.com , oyun.com gibi domainleriniz yoksa geçmişi olmadan kazanmanız imkansıza yakın)
kesinlikle doğru+ sedo arama motorlarından gelen hitlere önem verir ( resim.com , oyun.com gibi domainleriniz yoksa geçmişi olmadan kazanmanız imkansıza yakın)
Sanki biraz çelişki var, geçmişi olan bir domaini park edersem, bana sadece google'den hit gelmez ki, siteme backlink olan domainlerden de gelir. Buna göre seda ve parking te hile nedir ? Parkta olan bir siteye link vermek mi ?