Sedo ile 6 ay calistim cok güzel paralar kazandim sonra bir mail trafi yasandi aramizda,xxsitenden direk link veremezsin satis sayfasina link verebilirsin dedi.E öyle olduktan sonra nasil kazanlim,bende inadina baska bir sitemin tam ortasina park halindeki domainimi iframe actim,suan 3000 euro ya yaklasti,bakalim hala bi ses gelmedi ancak kesin atacaklar.Ama dedim ya sadece giciklik olsun.6 aydir sorun yoktuda simdi mi sorun oldu sedo icin diger sitelerden park halindeki sitelere verdigimiz direk linkler.Bir üc kagit dönüyor ama nedir bilemiyorum.Neyse sedo dan hala ses seda yok,hile öyle olmaz böyle olur iste,eger parayi gönderirlerse hesabima gectigi günün ertesi günü maili alacaklar benden.Ne mi yazicam mailde,yukarda yazdigimi,hile öyle degil böyle olur ve güle güle.Sedo konusunda bence cok suclu olanlar var,isimleri lazim degil resmen mail bombasina tuttular,ahmet hile yapiyor mehmet hile yapiyor.Tek nedende kiskanclik.Hile yapmayan adamlari bile hile yapiyor diye sedo ya yüzlerce mail attilar.Ben kendi adima diyim,bir sponsor bulursam 3-5 dost disinda kimseyle paylasmayi düsünmüyorum,bence herkez öyle yapsin.Yanlis mi konusuyorum arkadaslar?