D
deeplanet
Misafir
merhaba arkadaşlar.. iyinet forumu yaklaşık 3-4 gündür takip ediyorum ve neredeyse google adsense ve sedo hakkında tüm yazılanları okudum..
şuan sitemde google adsense kullanıorum ayda anca 20-30 dolar geitiro
sanırsam okuduklarıma göre sedo daha kazançlı gibi geldi bana..
asıl soracağım sedoya üye olup herşey halledildikten sonra mesela:
benim şuan hali hazırda bir sitem var ve ben bunu sedoya yönlendirmek istemiyorum çünkü ben hala sitemle uğraşmak istiyorum ve benim düzenlediğim bir içeriği olsun istiyorum.. mesela şuan var olan siteme bir link koysam mesela "mp3 indir" desem ve bu linki daha önceden açtığım "mp3" kategorili sedoparking.com/benimdomain şeklinde yönlendirsem kullanıcılar bu linke ve devamında açılan park sayfasındaki bir linke tıkladıklarında para kazanırmıyım ??
(kusura bakmayın neredeyse tüm yazıları okudum dedim ama bu kadar basit bir soru sordum
çünkü ya yoktu ya da büyük ihtimalle ben olayın bu kısmını tam kavrayamadım.. cevaplarınız için teşekkürler..
şuan sitemde google adsense kullanıorum ayda anca 20-30 dolar geitiro
sanırsam okuduklarıma göre sedo daha kazançlı gibi geldi bana..
asıl soracağım sedoya üye olup herşey halledildikten sonra mesela:
benim şuan hali hazırda bir sitem var ve ben bunu sedoya yönlendirmek istemiyorum çünkü ben hala sitemle uğraşmak istiyorum ve benim düzenlediğim bir içeriği olsun istiyorum.. mesela şuan var olan siteme bir link koysam mesela "mp3 indir" desem ve bu linki daha önceden açtığım "mp3" kategorili sedoparking.com/benimdomain şeklinde yönlendirsem kullanıcılar bu linke ve devamında açılan park sayfasındaki bir linke tıkladıklarında para kazanırmıyım ??
(kusura bakmayın neredeyse tüm yazıları okudum dedim ama bu kadar basit bir soru sordum