İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sedo hakkında ufak bir soru

D

deeplanet

Misafir
merhaba arkadaşlar.. iyinet forumu yaklaşık 3-4 gündür takip ediyorum ve neredeyse google adsense ve sedo hakkında tüm yazılanları okudum..

şuan sitemde google adsense kullanıorum ayda anca 20-30 dolar geitiro :)

sanırsam okuduklarıma göre sedo daha kazançlı gibi geldi bana..

asıl soracağım sedoya üye olup herşey halledildikten sonra mesela:

benim şuan hali hazırda bir sitem var ve ben bunu sedoya yönlendirmek istemiyorum çünkü ben hala sitemle uğraşmak istiyorum ve benim düzenlediğim bir içeriği olsun istiyorum.. mesela şuan var olan siteme bir link koysam mesela "mp3 indir" desem ve bu linki daha önceden açtığım "mp3" kategorili sedoparking.com/benimdomain şeklinde yönlendirsem kullanıcılar bu linke ve devamında açılan park sayfasındaki bir linke tıkladıklarında para kazanırmıyım ??

(kusura bakmayın neredeyse tüm yazıları okudum dedim ama bu kadar basit bir soru sordum:) çünkü ya yoktu ya da büyük ihtimalle ben olayın bu kısmını tam kavrayamadım.. cevaplarınız için teşekkürler..

ÇakarÇakmazÇakanÇakmak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mp3 indir (for sale) yazarsan olur for sale şartı var :D
Php ile geceleri de sedoya yönlendir siteyi bak iyi gelir getirir eğer absürt seçersen :D

D

deeplanet

Misafir
ÇakarÇakmazÇakanÇakmak' Alıntı:
mp3 indir (for sale) yazarsan olur for sale şartı var :D
Php ile geceleri de sedoya yönlendir siteyi bak iyi gelir getirir eğer absürt seçersen :D

teşekkürler arkadaşım..
ufak bir isteğim daha olacak: bana özelden benim istediğim ve aynı zamanda senin açıkladığın sistemi kullanan bildiğin siteleri ve varsa seninkini yazarsan örneklerine bakmak istiyorum..

H

hikayebul

Misafir
Sedo artik ödeme yapmayacak.Bir hesaptan 500 dolar üstü kazananlarin paralarini ödemeyecek.Nerden biliyorum,cünki güvenin´kaynak %100 dogru.

E

erotikbul

Misafir
Sedo artik ödeme yapmayacak.Bir hesaptan 500 dolar üstü kazananlarin paralarini ödemeyecek.Nerden biliyorum,cünki güvenin´kaynak %100 dogru.

Saçma.. Neyse siz öyle bilin :)

H

hikayebul

Misafir
Hela bi sen 500 ü gec de ondan sonra gör sayin eg-zotikbul :D

E

erotikbul

Misafir
:) dediğim gibi sen öyle bil.

Sedo'yu sömürülecek olan yer olarak görenlere 500 bile çoooooook fazla ;)

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bana yapıyor 2 aydır, bu ay da bir sorun çıkacağını sanmıyorum. zaten $ değil euro veriyor sedo :p

E

erotikbul

Misafir
yani..
hile yapanlara degil 500 50/100 bile çok.
ama herkes için böyle bir kural getirilemez. benim bildiğim sedo yapmaz..

D

Dms

Misafir
Ya delinin biri kuyuya bir tas atıyor iste..
Sen zaten 500 € yu gecemeyecegin için senin icin no problem hikayebul.
Ama ben 2 farklı hesaptan her ay 700 / 750 € kazanıyorum. Bakalım ödemeyecekmi. :D

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence de çok saçma, sen hile, zart zurt yapmadan 500€ üzeri kazanacaksın ve sedo bunu sana ödemeyecek??? sedece gülerim :D:D:D

E

erotikbul

Misafir
bence de öyle. Babasının reklamlarını da göstermiyor bu sedo. Adwords yani o reklamların hepsi. Kimse başka bişey zannetmesin ;)

Neyse hile yapmayın da gerisi kolay.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.