İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo Ödemeleri (Eylül 2006)

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Domain Management kısmına girin. Hitini öğrenmek istediğiniz alan adının sağ kısmındaki Unique Views'in altındaki sayıya tıklayın. O sayı bulunduğumuz aydaki toplam gösterimi yansıtır. Tıkladığımızda küçük pencerede güne göre hit dağılımı verilir. Aynı şekilde günde kaç tıklama var, günde kaç para kazanmışız ona da bu şekilde bakabilirsiniz aynı sayfadan.

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Domain Management kısmına girin. Hitini öğrenmek istediğiniz alan adının sağ kısmındaki Unique Views'in altındaki sayıya tıklayın. O sayı bulunduğumuz aydaki toplam gösterimi yansıtır. Tıkladığımızda küçük pencerede güne göre hit dağılımı verilir. Aynı şekilde günde kaç tıklama var, günde kaç para kazanmışız ona da bu şekilde bakabilirsiniz aynı sayfadan.

Biz hitin kaynagini gösterip göstermemesinden bahsediyoruz.

gshalil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sedo'dayken hitin kaynağını bilemiyordum pek tabii fakat domainin sedoda olmayan zamanlarında Google Analytics'den aldığım sonuçlar var elimde. 1 hafta önce o oradan Google hiti alan sitenin bir hafta sonra hit kaynağının değişeceğini sanmıyorum o yüzden o şekilde konuştum.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Biz hitin kaynagini gösterip göstermemesinden bahsediyoruz.

Sedo ya park ettiigin domainin hitini ögrenemesin. Sen bunu nasil becerdin anlamiyorum.

Ben burada hitin kaynağını nasıl öğrendin sonucunu çıkaramadım. Domainin hitini sormuş, bende yanıtladım. Herneyse bilmeyen varsa öğrenmiş oldu.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.