Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Domain Management kısmına girin. Hitini öğrenmek istediğiniz alan adının sağ kısmındaki Unique Views'in altındaki sayıya tıklayın. O sayı bulunduğumuz aydaki toplam gösterimi yansıtır. Tıkladığımızda küçük pencerede güne göre hit dağılımı verilir. Aynı şekilde günde kaç tıklama var, günde kaç para kazanmışız ona da bu şekilde bakabilirsiniz aynı sayfadan.
Domain Management kısmına girin. Hitini öğrenmek istediğiniz alan adının sağ kısmındaki Unique Views'in altındaki sayıya tıklayın. O sayı bulunduğumuz aydaki toplam gösterimi yansıtır. Tıkladığımızda küçük pencerede güne göre hit dağılımı verilir. Aynı şekilde günde kaç tıklama var, günde kaç para kazanmışız ona da bu şekilde bakabilirsiniz aynı sayfadan.
Sedo'dayken hitin kaynağını bilemiyordum pek tabii fakat domainin sedoda olmayan zamanlarında Google Analytics'den aldığım sonuçlar var elimde. 1 hafta önce o oradan Google hiti alan sitenin bir hafta sonra hit kaynağının değişeceğini sanmıyorum o yüzden o şekilde konuştum.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.