Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuyu bölmek gibi olacak ama ödemesini Garanti YTL hesabına alan arkadaş varsa, hesaba geçerken kesinti sözkonusu imiş 17 € gibi miktardan tam emin değilim, bilen varmı?
Öyle ise gidip bir Euro hesabı açtırmak daha mantıklı
Konuyu bölmek gibi olacak ama ödemesini Garanti YTL hesabına alan arkadaş varsa, hesaba geçerken kesinti sözkonusu imiş 17 € gibi miktardan tam emin değilim, bilen varmı?
Öyle ise gidip bir Euro hesabı açtırmak daha mantıklı
Gelmez değil, YTL hesaba para geliyor da Garanti sanırım bu Euro gelen ödemeyi YTL hesaba geçerken tam bir bilgim yok ancak epey bir para kesiyormuş, o miktari öğrenmek istedim de bulamadım henüz
Arkadaşlar paypal ödeme konusunu böldüğüm için özür dilerim.
Sorunu hallettim 5 yıldır internet şubesi kullanıyorum ama o kadar salaklık var ki internet şubesinde 1 tık ile Euro hesap acabileceğimi bilmiyorum, hallettim euro hesabımı ekledim teşekkürler.
Konuyu böldüğüm için tekrar özür dilerim.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.