Q
QuicK
Misafir
Merhabalar.. Ozelarkadas.com sitesini (Site olarak) sedo'da satisa sunmustum. Ve 2 teklif gelmisti. Neyse kabul etmistim teklifleri. Bunun disinda farkli bir musteride vardi yabanci birisi.. Neyse ;
Bugun bir mail geldi :
Aynen Böyle. Sizce ben bu adama ftp sifresini gondereyimmi ? Mail sunucusuna baktık gercekten sedo sunucusu. Hem yollayacagim maili [email protected] adresine yollayacagım icin sorun olmaz umarım.. Zaten ben bir mail gonderdimde sifre felan gondermedim. Enformasyon gonderdim
Bugun bir mail geldi :
********Sayin ...,
Domain\'i satin alan musterimiz domain transferi baslaticak.
Yapar yapmaz size bir Email (\"transfer request\") ulasirsa, o email\'i bize gonderin ([email protected]), diger asamalari biz yapariz.
Ayni zamanda lutfen bize domain\'in proje bilgilerini gonderiniz, veya bize proje\'nin FTP login/password enformasyonu gonderiniz.
Saygilarimizla,
Malkhaz Kapanadze
--
Sedo GmbH Im Mediapark 6 50670 Cologne (Germany)
toll-free (877) 349-5902 fax (212) 202-3951
http://www.sedo.com mailto:[email protected]
Aynen Böyle. Sizce ben bu adama ftp sifresini gondereyimmi ? Mail sunucusuna baktık gercekten sedo sunucusu. Hem yollayacagim maili [email protected] adresine yollayacagım icin sorun olmaz umarım.. Zaten ben bir mail gonderdimde sifre felan gondermedim. Enformasyon gonderdim