İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sedo - yeni kural*

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sedo trafik kaynağı sordu. dedim şöyle bir sitem var link veriyorum. başka siteden link verme bahanesiyle para göndermiyoruz dedi. ben de cevap olarak sitelerinde bile bunun söylendiğini söyledim. fakat önceden olduğuna adım gibi emin olduğum sayfa artık yok. hatırlayan belki vardır o sayfayı. sonuç olarak şu siteden link verdim diyenler varsa cevap olarak ödeme büyük bir ihtimalle yapılmayacak bilginize. miktar az ama artık link verilemeyecek olması açısından önemli benim açımdan.
*yeni kural mı eski mi bilemem.

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nasıl yani, artık yasakmı..... Eee ne kaldı geriye....

T

tahtakale

Misafir
Linkinin olduğu sitelere de mail atıp, aga kaldırın benim linkimi mi diyeceksin :p
Ben siteyi yönlendirdim mi, her şeyi ile sedoşa gidiyor...

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tahtakale bilmiyorum sanıyorum birazcık abartıldı bu sedo işi 4 kere mailler gitti geldi nuh dediler peygamber demediler. sanırım sedo furyasının sonuna gelindi.

S

SempatiX

Misafir
eee simdi para alamiyacaz mi ? orjinal hiti desek inanicak mi adamlar ?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaten trafik mailine gelen cevaplara göre değerlendirme yapacak adamlar sanırım. eğer trafik maili gelmediyse ve şu sitede link var demediysen bir şey olmaz.

sessizliktr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
malesef banada geldi ve 3 tane sitemi yazdım.. insallah sorun cıkmaz..

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
parking yapmak için trafik gerekiyor. peki siteler trafiği nerden sağlıyor ? yoktan mı var oluyor bu trafik. bana öyle bir mail gelse nerden böyle bir kanaate vardıklarını sorarım. ne derler çok merak ediyorum. yüksek trafiğim olduğu için yönlendiriyorum zaten. o zaman bana hile yapıyorsun demek istiyor. madem bunu anlayabiliyorsun sistemden çıkar. madem anlayamıyorsun bana ne soruyorsun. sitenin istatistiklerini en iyi SEDO biliyor zaten. benim 20 tane domainim var parkinde. bana öyle bir mail gelirse gerçekten gülerim. ama kolay kolay da gelemez sayemde onlar da kazanıyor.

E

esra11

Misafir
ploop' Alıntı:
zaten trafik mailine gelen cevaplara göre değerlendirme yapacak adamlar sanırım. eğer trafik maili gelmediyse ve şu sitede link var demediysen bir şey olmaz.

e ne dices yaw.. alcaz üç kuruş, ahiret suallerini mi cevaplıcaz.. yirim sedoyu ya, zaten sedo yüzünden adsense im tepetaklak oldu.. Aha cevabım sedoya..

We are the champions...

heh... öde lem şimdi.

T

tahtakale

Misafir
bana üye olduğum ilk ay mail gelmişti, bende adamlara hayat hikayemi anlattım, acıdılar ve o günden beri hep danke maili yolluyorlar. :)

P

paradox

Misafir
zamanında 600 euromu yediklerinde size bunların sahtekar olduğunu söylemiştim ama sakalımız yokki dinleyesiniz..

T

tahtakale

Misafir
Dur daha ayın yedisi ;)
Bana ayın birinde danke maili geliyodu, bu ay hiç bişi gelmedi...

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
saçmalıyorlar/saçmalamıyorlar sonuçta para ödenmeyecek.

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ploop cum bakiyen cok yuksek oldugu için olabilir mi acaba bu oyunları sedonun bence hesabı 2 ye 3 e ayırmalısın bize gelsin bi bakalım öderlerse hesaptan dolayıdır benim kanaatim

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla aynı maili bende yazdım cevap bekliyoruz. 1 tane sitemden link verdim sedodaki domainlere. bakalım ne yazacaklar.

Sanitarium

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herkes başka sitesinden for sale şeklinde link veriyor. Forumda sedo kullanan herkes bu şekilde link veriyor sanıyorum. Bu mailın herkese gelmesi gerekirdi o zaman. Eğer gerçekten link verme yasaklanmış ise bence sedo siteyi kapatsın gitsin bu piyasadan :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5