İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedodaki sitelerimiz

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
disconnect hiç bir zaman bu forumda cevap vermekten ne ben ne de başkası çekinmedi. yalnız takdir edersin ki aynı şeyleri yazmak güzel bişey değil ve size hizmet için bu forumda bulunmuyoruz. arama özelliğini kullanarak arama yaparsan mutlaka aradığın şeyi bulursun sedo hakkında yazılmayan kalmadı. burnumuz havada kalsa bu kadar yazı yazmazdık zaten. bu da yeni moda zaten. şımarıksın cevap yazmazsın.

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
7
ben kimseye şımarıksın demedim.
sadece anlayış diyorum. birazdaha anlayış.
çok uzadı bu konu.. kendimi savunur duruma düştüm.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
günde 20 ayrı masa olması farketmez. aynı ip ne de olsa :p

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
farklı ip olsada farketmez %100 uzeri tıklanma oranı yine sonuc kotu ..

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyi de sadece 20 tıklama olmayacakki. mesela ben günde 1000 gösterim alıyorsam, arkadaş da 20 destek çıksa 1020 eder. %100 olmaz oran. eğer kimse bilmezse siteyi tamam da. zaten günde 20 tıklama alacaksan hiç uğraşma :p

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
7
belli bi tıklamadan sonra sayfalar açılmıyor sanırım..
aynı ip ye belli bi tıklama yaptırıyor. ben öyle anladım.

T

tahtakale

Misafir
Günde 2 euro kazandığınız bir domaininiz var diyelim ve siz hile yaparak bunu günlük 10 euroya çıkarttınız. Sedo kek değil tabii, gelen sabit ipleri görecektir ve günde 2 euro kazandığınız domain sedo'dan banlanacaktır.Böylece meteliğe kurşun atmaya başlayacaksınız.Farklı bir domain kullansanız da sonucu gene hüsran olacak, domain elinizde patlayacaktır.
Site yapın, ziyaretçi toplayın, sonra sitenizi sedo'ya yönlendirin.işin kuralı budur. nokta

D

dursunbaba

Misafir
bykarizma42' Alıntı:
SEDODAKI SITELERINIZI BENIM E-MAIL ADRESIME GÖNDERIN. BENIM CAFEM VAR ORDA GÜNDE 20 AYRI MASADAN CLIK YAPTIRABILIRIM... E MAIL. [email protected]

Yurdum insani tüm iyi niyetiyle olaya yaklaşmış ancak yapmaya çalıştıgı şeyin yüzlerce webmastera zarar verebileceginin farkında degil.

Bu gibi konulardan geçmişte çok canım yandı 2002 de böle bir olaydan spediadaki 5000 kusur referalimi kaybetmistim anilarim canlandi birden. :)

cepwap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hit arttırmak için link değişimi yapabiliriz sitelerimizim alt kısımlarına text şeklinde.
Yabancı içerikli siteler kandi aralarında türkçeler kendi aralarında olabilir.

BaRaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyiki bu konuyu actim..
inan arkadaslar forumda dikkatimi cekerdi hep sedo sedo hic umursamazdim cünkü ben hobby icin yapiyorum bu isi.. dün gece zamanim vardi söyle bi okuyayim dedim..
bi arkadasimizin dedigi gibi aramaya sedo yazdim ve herseyi okudum..
isterseniz sizde yapin..
her konuda yardim amacli mesaj sadece 1-2 tane..
herkese bilmeyene laf atmis..
ama neden yazan yok.. bu forumda ciksa ciksa sedo icin yardim eden 4-5 kisi cikar.
herkes hemen yazan kisininin yanlis düsündügünü söylereyek cikismis..

neyse sevdik kardesim dikkat ediyorum her konuda türk kafasi diyorsun anladigim kdariyla türk degilsin.. biraz daha dikkatli ol belki sen öyle demek istemiyorsun ama ben yanlis anliyorum..

ehehe bu arada ögrendik simdi ha burdan böyle link yazmisiz tiklamis ha birbirimizin sitesine link eklemisiniz..
burdaki hile ordaki hile degil..

o zaman yeni bir baslik altinda sedo icin link degisimi konusu nasil olur?
pr degisimi gibi :)
yeniyim ve fikir üretiyorum yanlisim varsa yazin..

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar Uğraşın didinin hitinizi artırın sedo dan çok rahat para kazanabilirsiniz. Ama lütfen hileyle tıklama gibi yöntemlere başvurmayın. bu size yarar sağlamayacağı gibi bizlerede zarar verecektir. bilinçli olun Kurallara göre davranın derim. 3-5 kişinin tıklamasıyla zaten bir yere varamazsınız. iyi bir domain sedoda her zaman kazandırır bunu unutmayın.

BaRaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
önemsiz bir domainin hitini iyi yaptiktan sonra sedoya yönlendirmek nasil olur ?
mesela mavifm.com sitesi günlük 3ooo tekil hit.
sedoya yönlendirisem aylik ne glir tahmininizce ?

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilk gun 30 euro 5inci gun 5 euro 7nci gun getirmez ...cunku hıtın kalmaz..

BaRaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ehehe sende haklisin millet tiklamak ki bidaha :)
o zaman siteyi kapatmicaz /mavifm.com seklinde yapcaz bide
ana sayfaya for sale filan link vercez diyorsunuz demi?

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
7
bence o şekilde olmayacak.
ns leri değiştirmeden sedo seni kabul etmeyecektir. bende akıl yürütüyorum

H

Heryerdeyiz

Misafir
dewilsdance' Alıntı:
ilk gun 30 euro 5inci gun 5 euro 7nci gun getirmez ...cunku hıtın kalmaz..
Peki sedo buna bir şey demiyormu misal örnek vereyim iyi bir site var 3000+ tekil yani o civarlarda hani işi tutturdum ya arada bir siteyi keyfi kapatıp veyada keyfi değilde host problemlerinden dolayı kapanıyor diyelimki peki bu kesinti sırasında sedoya yönlendirsem ve kapandığında diyelimki birden bire patlama oldu diyelim sedo buna ne der?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
baran o şekilde yapamazsın siteyi kapatman lazım. sedo kapalı olan sitenizden para kazanmanız için yaratıldı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.