İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedodaki sitelerimiz

D

Dms

Misafir
ploop' Alıntı:
baran o şekilde yapamazsın siteyi kapatman lazım. sedo kapalı olan sitenizden para kazanmanız için yaratıldı.
Yanılıyorsun memo. Benim bir ton acık sitem sedo'da. Ve her ay çatır çatır alıyorum kazanclarını.
Sitenizi kapatmadanda kazanabilirsiniz. Sitenizin herhangi bir tarafına for sale domainisminiz.com seklinde Link ekleyerek sedoparking.com/domainisminiz.com adresine yonlendirebilirsiniz.

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
7
yani sedoparking.com/siteisim.com yazarak ve başkada hiçbir işlem yapmadan para kazanabiliyioruz diyorsun öyle mi?

ben inanamıyoum bu işe.

D

Dms

Misafir
Offff offf..
http://www.lolitamankenler.com sol taraftaki sitelerin bir çogu açık. Orada örnegin candicemichelle.net turkmankenler.com nascar-ticket.net hepsi acık. Ama linkleri sedoparking.com/sdaasdlşaskda.com diye..

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
7
:) evet. gerçektende haklısın. Bu güzel bi fikir. çok hiti olan siteler için ekstradan kazanc kapısı. :) ama türk milleti tıklamaz. Bende girdim şimdi sitelere tıklamadan çıktım. Ama dial up bağlantım

BaRaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
öyle oluyo oluyoda.. dediginiz gibi kimse fazla tiklayan yok :)
bügün 3.gün 2,68 € :)

S

sevdik

Misafir
slm

oncelikle Dms kardesime selamlar :)

arkadaşlar sedo da soyle yapabilirsiniz once sedoya domain yada domainlerinizi uye eder 1gun en gec kabul edilene kadar nsleri sedoya koyarsanız siteniz birgun sedoda olur yani sonra nsleri eskisi gibi duzelttin sitenizin en ilgi yerine FOR SALE liselikiz.net(linki de sedoparking.com/liselikiz.net) şeklinde yer verirseniz olur dusunun benim yabuka.net domainim var gunluk 3bin tekilde filan en ustte 3domainim for sale seklinde gunde 5-7euro arası kazanıyorum bu az degil hile de yapmıyorum ayrıca domainlerim de acık yeni tasarımlarını yukluyorum sonucta onemli olan domaininizin guzel olması hiti yuksel sitelerden link ekletmeniz ayrintili bilgi icin Dms diyorum adam isin kurdu olmus :)

BaRaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki arkadaslar illa mavifm.com for sale mi yazmammiz gerekiyo
mp3 indir for sale olurmu ?

D

Dms

Misafir
BaRaN' Alıntı:
peki arkadaslar illa mavifm.com for sale mi yazmammiz gerekiyo
mp3 indir for sale olurmu ?
Orası tartısılır. Ancak sorun olacagını zannetmiyorum. Bence MaviFm.com Bedava Mp3 for sale yazarsan daha iyi olur.
Sevdik : Canim kardesim ben fazla destek olmuyorum kimseye sedo konusunda. Biliyorsun geri tepiyor :)

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ben açık olam websitemde aynı baranın dediği gibi yapmak istedim sedoda sell website seçtim sonra bana tracker verdi onu siteme koydum. o ne ki? şimdi ben domainle birlikte siteyi mi satıyo oldum?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.