İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo'dan Kim Ne Kadar Aldı Bu Ay?

S

SempatiX

Misafir
Sizde pop-up acin sizin sitenizede cok kisi girsin , birde bölümünüzü absürt yapinca bölümlere girenlerin gözleri dönsün vede linklere tiklasinlar :p Iste size fazla para kazanma yollari... :D

H

hibrahim

Misafir
182,06€ ALAMADIM neymiş ayın 20 sinden sonra trafik artışı ee ben zaten linkleri 20sinden sonra koydum anlamıolar.... takip etseler görcekler linkler siteme 20sind esonr akoyulmuş anlatıyorum durumu yok anlamyıolar.....

S

SempatiX

Misafir
:D takma kafana alirsin... Bu arada benim diyelimki 50 € oldu hesap.. Nasil isticem parami ?

H

hibrahim

Misafir
abi orda biglilerini değişirken paymanet bilgileri var orda
-1000$ olduğunda bankaya yoksa paypal
-her zaman paypal
-her zaman banka seçenkleri var
seç birini..

S

SempatiX

Misafir
Anlamadim 1000 dolar olmasini mi beklicez ? Iyide euro olarak sayiyor hemde :) Simdi sunu demek istiyorum ben hesabimda 50 euro oldu diyelim ben bunlara nasil ver lan parami dicem ?

H

hibrahim

Misafir
ben yanlış yazdım € oclak sen orda her zaman bankaya öde dersen 50€ olduğunda otomatik bankaya öder bişe yapamana gerek yok ama mesela bu ay almak istemiosuna z para ordna 1000€ bankaya yoksa paypal ı seçiosun geşlecek ay her zaman bankayı seçiosun toplu alıosun:)

S

SempatiX

Misafir
Bu arada su anda 40 € ya vardim yarin 50 olur bu yarin yada olmadi öbür güne hesabima geçmis olur mu para ? Valla bu sedo hizir gibi yetisdi tamda borçlarimin oldugu dönemde :p

S

SempatiX

Misafir
Bu arada birsey daha sölicem benim adimdada soyadimdada Türkçe karekter var ve su anda payment bölümüne girdim adimi ve soyadimi tam göstermiyor bu meret bir sorun cikar mi ?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
cevap yazan %70 saklıyor kaznacını korkmayın kimsenin kazancında gözümüz yok kazanalar güle güle harcasın burada sadece fikri alışverişi yapılıyor

S

SempatiX

Misafir
Hadi bea simdi ben sazanlik mi etmis oldum kazancimi yazarak ? :D Isin espirisi bir yana benim bu son soruma cevap verecek arkadas yok mu ?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
türkçe karakter kullanma sorun çıkabilir. paypal ile istersen en az 20 euro, havale istersen en az 50 euro olunca sedo otomatikman gönderiyor parayı.

S

SempatiX

Misafir
Peki Türkçe karekter kullanmayip ğ yerine g - ç yerinede c yazsam bir sorun cikmaz mi ? O zamanda adimiz dogru olmuyor :D

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hesap numarası önemli olan. forumda çoğu kişi türkçe karakter kullanmıyor ve sorun çıkmadı sanırım.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yok olmuyor yaw yani kayıt bilgileirnde tr karekter kabul ediyor ama banka bilgilerinde hayır ama adamalr kayıttaki isme gör eyapıyorlar yani banka bilgilerinde tr kabul olmadıgını bildikleir için çünkü benimd ebaşıma geldi maila ttım "ploop" saol sun yardım etti mail attım adamalr tama dedi degiştirildi dedi

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sedo bu konuda çok ilgili yani attığınız her mail ile ilgileniyorlar. bir sorununuz olduğunda çekinmeyin mail atın, adamların hoşlarına gidiyor.

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sedo ayın 15 indemi veriyor paraları benim 17 günde 86 euro olmuş. bvanka bilgilerini girmedim girdikten sonra kendileri yollarlarmı hesabıma

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ayın 9unda yollamaya başlıyor, ilk olarak paypaller geliyor. kaç günde ne kadar olduğu önemli değil. ayın 31'i gecesi eğer en az miktara ulaşmışsan paranı alırsın. banka bilgilerini girmezsen sana ay başında mail yollarlar lütfen gir diye. girmezsen alamazsın.

Zink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar bedava.in benim. Ve seve seve orada gordugunuz olayi yapiyorum. Cokta memnunum. Benim disimdakilerin bir cogu umurumda degil. Kendimi dusunurum. Egoistim, bencilim felan filan.
Ayrıca domainin satisi durdurulmus diyen arkadas : Domain henuz yeni daha onaylanmadi. Onaylanmazsada onayli cok domain var bende.
Konunun özüne dönmek gerekirse : 1500 € kazandim gecen ay. 160 € muda gondermediler.
Bu ay su anda 1200 € felan var. 100 € hileli desek 1100 € saglam var. Ay sonunada 2500 € felan yapmayi dusunuyorum.
Ben zeki bir adamim. Kendimi dusunurum :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.