İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo'dan Kim Ne Kadar Aldı Bu Ay?

R

Radyoblue

Misafir
Yalandan kim ölmüs :p Megaloman arkadasim kazaniyorum filan diye bu kadar sallama.Ekran görüntüsünü yapistirda inanalim.Inandirmaya ihtiyacim yok diyorsan sen iyi bir yalancisin.1436 $ kazancimdan sonra ödeme filan gelmedi sedo dan,adamlara telefon actim (yiyen varsa telefon acsin rezil etsin beni) 1000 $ üstü kazanclari ödemiyorlar.Dedigim gibi ekran görüntüsünü bir gösterde döt et beni,iste bunu yapamazsin :p
Seninle tek bir ortak yanimiz var senin banlandigin kadar bende banlandim :D

Zink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Radyoblue' Alıntı:
Yalandan kim ölmüs :p Megaloman arkadasim kazaniyorum filan diye bu kadar sallama.Ekran görüntüsünü yapistirda inanalim.Inandirmaya ihtiyacim yok diyorsan sen iyi bir yalancisin.1436 $ kazancimdan sonra ödeme filan gelmedi sedo dan,adamlara telefon actim (yiyen varsa telefon acsin rezil etsin beni) 1000 $ üstü kazanclari ödemiyorlar.Dedigim gibi ekran görüntüsünü bir gösterde döt et beni,iste bunu yapamazsin :p
Seninle tek bir ortak yanimiz var senin banlandigin kadar bende banlandim :D
Emin olki ekran goruntusu hazırlamak hicte zor degil. Ama söyledigin gibi inandırmak zorunda degilim. Bilen biliyor zaten.
Elmasgunesin Hesabına yatıyor para. + Benim paypalıma. Benim paypalımdan zaman zaman darxis'e zaman zamanda Referxchange'ye. Elmasgunese sorabilirsin kazancımı. Atakan, zeynelkoc, Emre (Mp3arsivi.org) Bunlarda biliyor.
1000 $ üstü kazanclari oderlermi odemezlermi bilmiyorum.
Ama 3 / 4 tane hesabın olursa ve her birinde 400 / 500 € oLursa ödüyorlar :D

B

Bedavalar-Net

Misafir
Arkadaslar üzgünüm benim www.nehir-erdogan.com forumu heklendi dün,oradaki sifrem ile iyinetteki sifrem ayniydi,biraz önce dikkatimi cekti mesajlar silinmeye basliyordu,zeynelin mesaji silinmis ve benim agzimdan bir yazi yazilmis gibi yazilmisti.Sifremi degistirdim,bu olay icin özür dilerim herkezden.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kimsenin kimseyi inandırmaya ihtiyacı yok ben biliyorum onun aldığını. kaldı ki 100 eurodan fazla ödemiyor diye bir şey yok, 3 aydır 100 euro nun bilmem kaç katını aldım canlı örnek.

H

hostcu

Misafir
abi bu 1000$ hikayesi dogruys hemen önlem alayım şu anda 700euro var pok yoluna gitmesin...

Zink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tek hesapta birikirse bilemem. Ben farklı hesaplardan 400 / 500 € Goturuyorum :)

M

M@latyasporlu

Misafir
Zink' Alıntı:
Arkadaslar bedava.in benim. Ve seve seve orada gordugunuz olayi yapiyorum. Cokta memnunum. Benim disimdakilerin bir cogu umurumda degil. Kendimi dusunurum. Egoistim, bencilim felan filan.
Ayrıca domainin satisi durdurulmus diyen arkadas : Domain henuz yeni daha onaylanmadi. Onaylanmazsada onayli cok domain var bende.
Konunun özüne dönmek gerekirse : 1500 € kazandim gecen ay. 160 € muda gondermediler.
Bu ay su anda 1200 € felan var. 100 € hileli desek 1100 € saglam var. Ay sonunada 2500 € felan yapmayi dusunuyorum.
Ben zeki bir adamim. Kendimi dusunurum :D

işte senin en çok bu huyunu seviyorum... yan çizmeyi iyi biliyorsun....:)
-bende şahidim sedo batarsa ARKaDaS yüzünden batacak :)

Zink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Batsın anasını satim :D (Yanlıs anlarlar. Malüm kör çok diye a harfini kalın yaptım)
Babalar gibi alıyorum paramı. Yan çizmiyorum Malatyaspor'lu :D Gercekler acıdır :D

Y

Yalowa

Misafir
113€ ama alamadım, sebep ? Çok trafik artışı olmuş, aşırıymış, falanmış filanmış.Baktım istatistiklere günde 3-5 euro bazı günler 7-8 euro olmus ender olaraktan.Bumudur aşırı trafik ? Bunlar aşırı trafik görmemişler...

S

SempatiX

Misafir
Arkadaslar benim su anda 64 €, hani bu 50 oldugunda yollardi ? Neden yollamamis ? Yada ben ayri bir istekdemi bulunacam ?

Zink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SempatiX' Alıntı:
Arkadaslar benim su anda 64 €, hani bu 50 oldugunda yollardi ? Neden yollamamis ? Yada ben ayri bir istekdemi bulunacam ?
Odemeler her ayın 7'si ile 15'i arasında yapılıyor. Gelecek ayın 7'si ile 15 inde yapılır ödemen.
Seni kandirmislar :D

S

sevdik

Misafir
slm

Zink vala batacaz senin yuzunden birak neti napcan paralari sen :)

muziklist.com 41euro ya geldi

bugun ekledigim onay bekledigim domainlerim

www.liselikiz.net
www.cicikiz.net
www.sekerkiz.com

siz bundan sonra gorun bu 3 domain ile napcam :) once 15gun yayina sokcam 2-3bin tekil koyayim sonra direk sedo :) ama tabiki adamlara once mail atmam gerekecek paniklenmesinler dimi

Zink msn ye geldiginde bul beni anlasma yapacaz seninle :) buyuk ortak olcaz ehehe

Zink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben Msn'deyim zatende sen yoksun :)
Birde sedo dısında simdi adlinks cıkmıs ya googlede ondada gotururum aynen ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.