![]() |
![]() |
saçma sapan birşey olmuş. bu adam 46 yıldır şiir yazıyosa 15 yaşında başladı desek 60 kadınada 60 desek 60 yaşındaki kadın nasıl kaşar olur posta dimi o ? hep aynı, terbiyesizlikle bi yere gelmeye çalışıyorlar..
Hani nerde 60 yıl önce yazdı yazısı ya da 46 yıl önce yazdı yazısı ? Onu hangi zekayla ürettin anlamadım doğrusu. Adam belki 10 yıl önce yazdı bunu nerden biliyosun ? 46 yıldır şiir yazıyor diyor 46 yıl önce yazdı demiyor. Ama illa biri anlatacak sana demekki anlaman için. İçgüdüsel bir hareket olmuş seninki ama insanoğlunda zeka var yahu çoook uzun süre önce geçirdik biz bu evrimi ama sen yetişemedin sanırım46 yıldır şiir yazıyor. Bu şiiri geçmişte birlikte olduğu Şefika Hanıma'a athaf etmiş.
Valla hacı saçma sapan olan sensin yahu
Klasik yurdum insanı işte. Gazete taraf olsa durum değişirdi eminimposta ya salla bakalım hehehe...
Bu arada okuduğunu anlamayacak kadar zekan varsa millet ne yapsın.
Gazete başlığı aynen şöyle;
Hani nerde 60 yıl önce yazdı yazısı ya da 46 yıl önce yazdı yazısı ? Onu hangi zekayla ürettin anlamadım doğrusu. Adam belki 10 yıl önce yazdı bunu nerden biliyosun ? 46 yıldır şiir yazıyor diyor 46 yıl önce yazdı demiyor. Ama illa biri anlatacak sana demekki anlaman için. İçgüdüsel bir hareket olmuş seninki ama insanoğlunda zeka var yahu çoook uzun süre önce geçirdik biz bu evrimi ama sen yetişemedin sanırım.
Neyse...