İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

"seni" :)

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
144026788G.jpg

Bobiler'den alıntı

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
saçma sapan birşey olmuş. bu adam 46 yıldır şiir yazıyosa 15 yaşında başladı desek 60 kadınada 60 desek 60 yaşındaki kadın nasıl kaşar olur posta dimi o ? hep aynı, terbiyesizlikle bi yere gelmeye çalışıyorlar..

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
saçma sapan birşey olmuş. bu adam 46 yıldır şiir yazıyosa 15 yaşında başladı desek 60 kadınada 60 desek 60 yaşındaki kadın nasıl kaşar olur posta dimi o ? hep aynı, terbiyesizlikle bi yere gelmeye çalışıyorlar..

Valla hacı saçma sapan olan sensin yahu :D
Klasik yurdum insanı işte. Gazete taraf olsa durum değişirdi eminim :p posta ya salla bakalım hehehe...

Bu arada okuduğunu anlamayacak kadar zekan varsa millet ne yapsın.
Gazete başlığı aynen şöyle;
46 yıldır şiir yazıyor. Bu şiiri geçmişte birlikte olduğu Şefika Hanıma'a athaf etmiş.
Hani nerde 60 yıl önce yazdı yazısı ya da 46 yıl önce yazdı yazısı ? Onu hangi zekayla ürettin anlamadım doğrusu. Adam belki 10 yıl önce yazdı bunu nerden biliyosun ? 46 yıldır şiir yazıyor diyor 46 yıl önce yazdı demiyor. Ama illa biri anlatacak sana demekki anlaman için. İçgüdüsel bir hareket olmuş seninki ama insanoğlunda zeka var yahu çoook uzun süre önce geçirdik biz bu evrimi ama sen yetişemedin sanırım :p.
Neyse...

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Valla hacı saçma sapan olan sensin yahu :D
Klasik yurdum insanı işte. Gazete taraf olsa durum değişirdi eminim :p posta ya salla bakalım hehehe...

Bu arada okuduğunu anlamayacak kadar zekan varsa millet ne yapsın.
Gazete başlığı aynen şöyle;

Hani nerde 60 yıl önce yazdı yazısı ya da 46 yıl önce yazdı yazısı ? Onu hangi zekayla ürettin anlamadım doğrusu. Adam belki 10 yıl önce yazdı bunu nerden biliyosun ? 46 yıldır şiir yazıyor diyor 46 yıl önce yazdı demiyor. Ama illa biri anlatacak sana demekki anlaman için. İçgüdüsel bir hareket olmuş seninki ama insanoğlunda zeka var yahu çoook uzun süre önce geçirdik biz bu evrimi ama sen yetişemedin sanırım :p.
Neyse...

Edit : Bu arada adamın karısı kaşarda der gravyerde sana ne :D

bu arada hızlı yazıcam diye fena karıştırmışım pardon :(...:)

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
46 yıl önce yazması değil mesele adam şiiri yeni yazıp yollamıştır diye düşündüm 46 yıldır yazıyorsa bu adam 7 yaşında okuma yazma öğrenmiştir 15 yaşında da şiir yazmaya başlamıştır diye düşündüm üstüne 46 ekledim yuvarlak 60 yaptım :D 30 yıl önce yazdığı şiiri niye gazeteye göndersin ki :D bi de tabi adamın sevgilisi 20-25 yaşlarındaysa bişey diyemem ama ben onuda 60 aldım :D

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
hehehe :D
zaten konu mantıklı olsa yeri burda olmazdı :D
ama dayı güzel yazmış şiiri :D

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
bizleri aydınlığa kavuşturdugun için allah razı olsun senden :D

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ne meşhur avatarmış kaç konuda tartışılıyor :)

tekirdağda bir birahanede bayan garsonlar çalışıyor yaşlı yaşlı amcalar garson kızlara takılıyolar

-ne alırdınız bira getiriyim mi
- (yüzüne bakarak) kaşaarr
-tamam getiriyorum
-(arkadan sırıtırlar)

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Bu arada ben de yaşanmış bir olay anlatayım...

Kral TV'deki VJ'lerden biri canlı yayına telefonla bağlananlara kendisine paha biçmelerini istiyor.

İşte biri arıyor, "sana paha biçilmez", "dünyalar kadarsın" falan...

En son adamın biri arıyor ve şöyle diyor; "Ehh...10-12 lira falan edersin..."

VJ şaşırıp soruyor; "beyefendi herkes neler söyledi, siz neden bu kadar düşük bir değer biçtiniz"

Adam yanıt veriyor; "Eee kaşarın kilosu bu kadar" :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.