Joomla ilgi alanıma girmediği için bilemiyorum fakat wordpress alt yapıya sahip şuan bazı sağlam kelimelerde kafada siteler var.Ve yaptıkları link kasmak güncel tutmak başka hiçbirşey değil.Kodlamada seoya girer , site yapısıdır linklere ulaşmayı kolaylaştırır yazıyı ön plana çıkarır veya site içi botların dolaşımını kolaylaştırır vb .Ancak tek başına hiç birşeydir.Öle her kodlaması iyi site üstlerde olsaydı joomla ,wordpress ile yapılmış siteler kıral olurdu (çoğu sitede onlarla gider çünkü kodlamaları mükkemmel)
Grafikle alakasını şimdiye kadar hiç görmedim.
Seo gibi kelimeler artık rekabetin en üst seviyesinde olan kelimelerdir ve paraya bakar bir dakkadan sonra ...Siz sadece ince işlerle para yağdıran sitelerle baş edemezsiniz.
Ki bazı kelimeler için yurt dışında 100 binler harcanır.
Sen rahat rahat gözünün yorulmuyacağı, istenilen herşeye site içerisinde kolay yoldan ulaşılabilecek bir sitede mi kalmak istersin yoksa karmakarışık göz yorucu tasarımı sahip bir sitede mi ?
Ayrıca son paragraftaki '' Siz sadece ince işlerle para yağdıran sitelerle baş edemezsiniz. '' pek anlıyamadım mümkünse açarmısınız.