- Reaction score
- 0

İlgilenenler İletişim bilgilerimden veya pm yolu ile ulaşabilirler.
![]() |
![]() |
Seo'culara bu yorumu yazmakta son moda oldu.R10 adresini sil diyorsunuz ama, yukarda ki yorumlarizla oradan pek bir farkıda kalmiyor hani..seocu olmak moda oldu![]()
2. cisi ; onu yapanlara sor ozaman 40 günlük bir siteyi Nasıl hemen indexlenir hale getirebildiğimi Film kelimesinde nasıl ilk sıralara getirdiğimi ve 10 k hiti 40 günlük bir site nasıl alabildiğini sanırım yaptıgım seo işi gösteriyor.
2. cisi ; onu yapanlara sor ozaman 40 günlük bir siteyi Nasıl hemen indexlenir hale getirebildiğimi Film kelimesinde nasıl ilk sıralara getirdiğimi ve 10 k hiti 40 günlük bir site nasıl alabildiğini sanırım yaptıgım seo işi gösteriyor.
15 dakika önce açılan sitede indexletilebilir.40 günde o kelimede ilk sıraya getiremezsiniz. Belki şansınıza anlık hatta birkaç saatlik dalgalanmayla ilk sıraya gelebilirsiniz ama buda çok zor imkansız dememin sorun olmayacağını umuyorum. 40 günlük site o hiti yapabilir. 60 günlük sitem 35k hit yapmıştı. Ben seocu olsam 20 Liraya başkasının sitesini webmaster toolsa dahi eklemem. Ya hayrına yaparım yada hiç yapmam. Eminim başarılısınızdır ve benim cahilliğimden salladıklarımıda hoş görürsünüz. Kolay gelsin.
Teşekkürler arkadaşlar konu çok güzel istediğiniz duruma gelmiştir.