Kazanan bütün arkadaşları tebrik ederim. Misafir gönlümün birincisidir. Takip ettiğim, tekniğine ve bilgisine çok güvendiğim bir insandır.
forumda yeni olduğum için soruyorum,vip üyeliğin ayrıcalığı nedir?
ben az önce vip üyenin imzasında resim gördüm.Yani imzaya banner ekleyebilirsin.
Dereceye giren arkadaşları kutluyorum.
http://forum.iyinet.com/payments.php Buradan avantajlarını inceleyebilirsiniz.
Katılıyorum!saçmalıktan başka birşey değil Misafir adlı arkadaşımızın 1. olması gerekir.
Bence sonuç danışıklı dögüşün sonucu olarak görünüyor..Adam 6 ay birinci gitmiş.Yarışma bitince 2 olan bile söylüyor elenmesini bekliyorum diye 1. nin..Sen ortakmisın bu siteye ne olacagını nereden biliyorsun derler adama..
Emre senin ilk 5'te olmamana şaşıyorum.Çok çalıştın ama nasip olmadı.
tebrikler.
Kazanan bütün arkadaşları tebrik ederim. Misafir gönlümün birincisidir. Takip ettiğim, tekniğine ve bilgisine çok güvendiğim bir insandır.
Kazananları tebrik ederim..
Kendimi ve kazanan diğer arkadaşları tebrik ederim.
Acaba vip üyelikler ne zaman verilecek.
Yarışmayı kazanıpta kazanmamak bu olsa gerek..
saçmalıktan başka birşey değil Misafir adlı arkadaşımızın 1. olması gerekir.
Bakın arkadaşın direk elenmesi gerekirken elemedim, 4-5 kişiden şikayet geldi ona rağmen elemedim. Kimseyi tanımam etmem, Ozanti ile ankarada 1 kere görüştüm onun dışında kimseyi görmedim bile. Daha önceden de tanımıyordum. Hakeden Misafir'di fakat her hatanın bir cezası olmalı. Tekrar bu konuyu açıklamayacağım. Sorun para ise ne kadar eksik alacaksa onu da tamamlarım. Desin ki ben kural ihlali yapmadım, sorgusuz sualsiz gönderirim.
Kazanan herkezi tebrik ederim.
Başarılarınızın devamını dilerim,
Başarılarınızın devamını dilerim, mutluluğunuzu paylaşıyorum Tebrikler.
tamam very important people