Belli bir tarihe söz verdiysen uğraşacaksın... Başlarım senin asabına
15 Kasım 2010 #181 B Bolu Beyi 0 İyinet Üyesi Katılım 7 Nisan 2010 Mesajlar 2,895 Reaction score 36 Belli bir tarihe söz verdiysen uğraşacaksın... Başlarım senin asabına
15 Kasım 2010 #182 T trgy Misafir bolubeyisrt' Alıntı: Belli bir tarihe söz verdiysen uğraşacaksın... Başlarım senin asabına Genişletmek için tıkla ... Göndermiyorum paranı bekle. Senden başka yazan olmuyordu olmadı da. Onlar belirlenen tarihte paralarını aldılar. @ozanti paranın yarısını gönderdim geçer 2-3 dakikaya hesabına.
bolubeyisrt' Alıntı: Belli bir tarihe söz verdiysen uğraşacaksın... Başlarım senin asabına Genişletmek için tıkla ... Göndermiyorum paranı bekle. Senden başka yazan olmuyordu olmadı da. Onlar belirlenen tarihte paralarını aldılar. @ozanti paranın yarısını gönderdim geçer 2-3 dakikaya hesabına.
15 Kasım 2010 #183 T trgy Misafir mr.Dvt para hesabında. @ozanti 1000 TL gönderdim. Bayramdan sonra 250 TL daha hesabında olacak. Konu kilit. @bolubeyisrt İnsan olan bu şekilde para istemez.
mr.Dvt para hesabında. @ozanti 1000 TL gönderdim. Bayramdan sonra 250 TL daha hesabında olacak. Konu kilit. @bolubeyisrt İnsan olan bu şekilde para istemez.