casibom casibom giriş
İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!
Hacklink Market

Seomple.Com Şikayetciyim Tasarım Hırsızı ve Bana Göre Dolandırıcıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Crowley

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Konu tekrardan işleme koyulmuştur, [MENTION=31366]Keçeli[/MENTION], nickli üye foruma giriş yapmasına rağmen bir açıklama yapmamıştır.Tekrardan konuya davet ediyorum [MENTION=31366]Keçeli[/MENTION], nickli üye açıklama yapmasa uzaklaştırma cezası alacaktır.

Serginho

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konudaki tüm mesajları okudum. [MENTION=31366]Keçeli[/MENTION] emeğinin çalınması konusunda haklıdır fakat hakaret etmeye hakkı yoktur. [MENTION=49108]seo[/MENTION]mple.com efendiliğini korumuş bir özürü hak ediyor. İnsanları karalamak, suçlamak kolay tabi insanların yapmadığı birşeyi yapmış gibi dillendirmenin hesabı kolay değildir.

Crowley

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
[MENTION=31366]Keçeli[/MENTION], konuya 2 defa çağırılmasına ve foruma giriş yapmasına rağmen halen bir açıklamada bulunmamıştır.Bu sebeple iyinet'ten uzaklaştırma cezası almıştır.
[MENTION=42914]Seomple.Com[/MENTION], isteğiniz taktirde konuyu silebilirim, pm'den belirtebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.