sohbet odaları

Servage de hesabı olup sitesi açılmayan varmı

Bilgiler
Reaksiyon
96
Şube
www.odatv.com
207 Aydır Üye
Servage de hesabı olup sitesi yada siteleri açılmayan varmı , hesaba girebiliyorum herşey yerli yerinde fakat siteler açılmıyor..

sizdede var mı böyle birşey.

TRinsanRehberi

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
220 Aydır Üye
Servage de hesabı olup sitesi yada siteleri açılmayan varmı , hesaba girebiliyorum herşey yerli yerinde fakat siteler açılmıyor..

sizdede var mı böyle birşey.
Hosting alırken belirttiğiniz emaili bir kontrol edin
Suspended uyarısı gelmiş olabilir

(benim servageden yaptığım yayın hala var: zannediyorum bireysel bir durum)

CyberTurk

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
3
Şube
istanbul
224 Aydır Üye
Servage DC de power sorunu yaşamış, sitelerin bir kısmı bir müddet açılmadı şu anda düzeldi

Bilgiler
Reaksiyon
96
Şube
www.odatv.com
207 Aydır Üye
teşekkürler , ustteki posttada belirttim , hesaba girebiliyorum suspend gibi bir şey söz konusu değil , şimdi yeni yeni , siteler açılıyor ama bazısında grafikler çıkmıyor, zannediyorum benim hesaplarımın olduğu sunucuda olan geçici bir problem herhalde , ilgilendiğin için gerçekten teşekkürler

Hostmaster

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
208 Aydır Üye
İlginç bir yer bu servage milletin sitesi açılmaz benim hostingin süresi doldu siteler hâlâ çalışıyor :S

Bartuc

Pratik Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
221 Aydır Üye
Servage'yi gerçekten anlamış değilim. Verdikleri host için verdikleri özellikler çok düşük, bu sebeple kolaylıkla suspend ediyorlar. İşlemciyi kasınca hemen kapatıyorlar. Benim sitemi geçmiş zamanda o kadar uğraşıp taşımıştım ve 3. günde suspend etmişlerdi. Panelde bozuldu ondan sonra, site açma izni vermediler. Bende kredi kartını kapattırdım. Utanmadan birde para çekmeye çalışıyorlar aylardır. Günde 3-5 tane mail geliyor. Kartınız kapalı olduğundan para çekemiyoruz diye. Arada bir cep telefonuna mesaj atıyorlar. Paranızı çekemiyoruz diye. Enteresan bir yer.

NeFuSa

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
15
Şube
İstanbul
204 Aydır Üye
O fiyata tabii ki kullanamıycaksın bütün özelliklerini.

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.