Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkürler , ustteki posttada belirttim , hesaba girebiliyorum suspend gibi bir şey söz konusu değil , şimdi yeni yeni , siteler açılıyor ama bazısında grafikler çıkmıyor, zannediyorum benim hesaplarımın olduğu sunucuda olan geçici bir problem herhalde , ilgilendiğin için gerçekten teşekkürler
Servage'yi gerçekten anlamış değilim. Verdikleri host için verdikleri özellikler çok düşük, bu sebeple kolaylıkla suspend ediyorlar. İşlemciyi kasınca hemen kapatıyorlar. Benim sitemi geçmiş zamanda o kadar uğraşıp taşımıştım ve 3. günde suspend etmişlerdi. Panelde bozuldu ondan sonra, site açma izni vermediler. Bende kredi kartını kapattırdım. Utanmadan birde para çekmeye çalışıyorlar aylardır. Günde 3-5 tane mail geliyor. Kartınız kapalı olduğundan para çekemiyoruz diye. Arada bir cep telefonuna mesaj atıyorlar. Paranızı çekemiyoruz diye. Enteresan bir yer.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.