Taban Çalmak ve Samimiyetsizlik sözcüklerine dair
yanlıs hatırlamıyorsam antalya tabanı calıyorlar aydın diye birisiydi ve anlaşma sartlarını iyi okumanı tavsiye ederim her ne kadar ticaret yapsakta ticarette birazcık samimiyet olmalı..
Merhabalar çok özür dilerim üyeliğimin zaman aşımına uğraması gerekçesi ile başka bir arkadaşımın üyeliği aracılığı ile cevap vermek durumunda kaldım Adım Aydın ARICAN ve
www.server.gen.tr adı altında yürütülen aktiviterlerin tamamından sorumlu ve yetkili kişiyim , tekrar çok özür dileyerek sormak istiyorum ki sizinle bir ticari alışverişimizmi? Oldu ne gerekçe ile samimiyetimizden şüphe ettiniz? Bunu anlamış değilim Nixcon stok meselesine gelince ( ki taban çalmakta neyi kastettiğinizi her ne kadar anlamamış olsamda ) acizane affınıza sığınarak bir açıklama yapmak istiyorum yoğun olarak sunucu çıkışı olan bizim gibi sağlayıcılarda beklentilere cevap vermek için bazen istemeye istemeyede olsa elimizde hazır sunucu tutmak gibi bir zarureti içersine girmemiz kaçınılmaz oluyor. Ve şu kadarını söylemek isterimki bazen üç sunucuyu elde 7 gün tutmamız bize 500 YTL ye kadar mal olabilmektedir. Bu bağlamda konu yani Nixconda stok olmaması , son kullanıcının stok sağlayışı ile bizim rizikomuz ile stok sağlayışımız arasında nedenli farklar olabileceğini açıkça gözönüne sermektedir sizde takdir edersinizki oraya bir nevi bağladığımız matrahın ki örnek vermek gerekirse 150 liraya alınan bir sunucuda 175 e son kullanıcıya verilmesinde ; Yıllardır bu sektörle meşgul olan bir insan olarak asla bir zarar yada samimiyetsizlik görmediğim gibi , portföyüne güvenen arkadaşların dialog kurarak ellerinde hazır sunucular bulundurabileceklerini ve kendi bütçelerini bağladıkları ölçütleri gözönüne alarak fiyatları nede durumda tutabileceklerine kendilerinin rahatlıklar karar verebileceklerini bununda en doğal hakları olacağını sonuçta zorla kimseye sunucu yada benzeri bir ürünün satılamayacağını zatealinizin bilgilerine sunuyorum ve rica ediyorum web sitemizdeki telefon numaraları aracılığı ile bize ulaşıp samimiyetimizi lütfen konuşarak tecrübe ediniz. Inanıyorumki bir alışveriş ortamı olmasa bile dostça konuşmanın faydasını ve ciddiyetimizi göreceksiniz sürç-ü lisan ettiysem tekrar özür diliyorum metni okuyan okumayan tüm arkadaşlara saygı ve esenlikler temenni ediyorum..
Aydın ARICAN
SgTR General Manager
SgTR Ofis (db) : 0 242 855 50 58
GSM Turkcell : 0 533 515 12 99
GSM Avea : 0 505 921 84 84