Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Serverda Mail Sorunu - Acil Yardım

WaffenSS

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
14
kendi server'ım da host ettiğim [email protected] şeklindeki mailimden yoladığım tüm mesajlar junk maile gidiyor. ne yapmam gerekiyor bir yol gösterir misiniz?

hukuki

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
16
İşletim sisteminiz ve kullandığınız mail programını da yazarsanız sanırım daha faydalı olacaktır.
Genelde geri dönüş adresleri olmayan maillere junk mail işlemi uygulanıyor. Ya da sürekli spam yapan mail adresleri junk maile gidiyor. Bugün için neredeyse hepimizde benzer sorunlar var malesef. Özellikle forum üye kayıtlarını mail onaylı yapıyorsanız spammer sayılmaya 1 numaralı adaysınız malesef...

CyberTurk

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
37
hukuki' Alıntı:
İşletim sisteminiz ve kullandığınız mail programını da yazarsanız sanırım daha faydalı olacaktır.
Genelde geri dönüş adresleri olmayan maillere junk mail işlemi uygulanıyor. Ya da sürekli spam yapan mail adresleri junk maile gidiyor. Bugün için neredeyse hepimizde benzer sorunlar var malesef. Özellikle forum üye kayıtlarını mail onaylı yapıyorsanız spammer sayılmaya 1 numaralı adaysınız malesef...

bu işten anlıyor sanırım ve doğru bir cevap vermiş. Ek olarak;

IP nizi spam listelerde taratın:

www.dnsreport.com

OnurSQL

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
84
ya sen yada başkası server üzerinden spam yapmıştır. yoksa durup dururken junk mail'e gitmez.