Evet efendim devam ediyor.Satis devam ediyormu
Demoya tıklanıldığında çalışıyor problem görünmüyor ama tekrar yaziym. www.phparkadaslikscripti.comsatış güncelde demoya tıkladığımda sadece resim açılıyor.
demekki parayı versende patlatabilirmiş yani bozuk scripti satıyor arkadaş ilgimi çekti bu detay
Bu olaya böyle yaklaşman çok ilginç. Bizde çürük iş olmaz. Kimsenin hakkına girmek gibi bir durumumuz da yok. Ee tabi kişi karşısındakini kendinden bilirmiş sende haklısın
Düşünce yapınıza gerçekten hayretle bakıyorum.
Ödeme tamamen yapıldığı takdirde scripti ömür boyu lisanslı olarak teslim edilecektir. Bunları tartışmak yerine 1 yıldır yapmadığın ödemeyi tamamlaman senin için daha sağlıklı olacaktır.
ne 1 yıl ödemesinden bahsediyorsun ruh hastası şizofren sitemi sorgulamak için üyeliğe girdim solda konuyu görüp yorum attım neyin 1 yılından neyin parasından bahsediyorsun? ********lik yapma adam gibi konuş saf herif. kekoya bak ya kapasitesi algılayamıyor söylediğim şeyi iftira atıyor. ne seni tanıyorum ne borcuna sadık olmayan diğer kekoyu ama senin borcu vermedi diye kapatabildiğin bir siteyi borcu versede kapatman mümkün senin anlattığına göre. ben bu detayı söyledim sadece gelmişsin yok 1 yıl paramı vermedin falan ruh hastasına bak beni adamın yan hesabı sanıyor
borç felan mevzunu sana hitaben yazmadım da canımı çok sıktın klavye erkekliği yapma özelde numaramı gönderiyorum ara yüzyüze söle bu hakeretleri.