Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben windows live messenger kullanamıyorum çünkü şifrem harf ve sayı karışık ve bir ahenk içinde kimsenin belkide aklına gelmeyecek şekilde 30-32 karakter arası diyeyim
Buraya ilave edeyim aklıma gelmişken orta okuldayım ilk masaüstü bilgisayarımın klavyesi F klavye idi. Sonradan babam Q klavye alıp getirmiş ve klavyeyi pcden F'e çevirip ezbere takır takır yazıyordum. Sonrada vazgeçtim zor olsada ( yeni klavyenin sebebide bozulmuş olmasıydı )
onemli olan siteleri hatirliyorum ordaki sitede hatirlaman icin harflerde uretiyor. bazilarinda insanlik hali unutuyorum yeni sifre istiyorum maile geliyor.
onemli olan siteleri hatirliyorum ordaki sitede hatirlaman icin harflerde uretiyor. bazilarinda insanlik hali unutuyorum yeni sifre istiyorum maile geliyor.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.