İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sıNırsız bw oLur mu?

E

erotikbul

Misafir
atlaspronet uçtu!

"Ben demiştim!" demeyi sevmem ama "Ben Demiştim!" valla :D
http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=9890 [Zamanınız varsa sonuna kadar inceleyiniz.]
Belli ki yaşayarak öğrenmek en iyi tecrübe oluyor.

eg-zotikbul arkadaş sen saçmalıyorsun. Zorunamı gitti biz sınırsız kullanıyoruz diyince? ohhh. Sınırsız kullanıyorum yaaaa!. Geçen ay 30 gb bw tükkettim. Bu ay şimdiden 20 gb oldu. Git gide daha çok tüketiyorum! Ama bunu kimler anlayacak?

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
zaten oradan adam olacağı yoktu..sınırsız bw falan tadı kaçırmışlardı..barındırdıkları sitelere bakarsak nasıl bir yer olduğu açığa çıkıyor :)

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bu forumd kim sınırsız host satıyom dese dolandırıp kaçıyor bence sınırsız diyen ve onların yandaşların kaçın kaçın kaçın derim :D :D

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya arkadaşlar ben bu firmada ortak felan değilim. Yapmayın gözünüzü sevin. Beni bilen biliyor! Ben sadece memnuniyetimi dile getirdim. Ve buradan benim yazdıkalrıma güvenip oradan hosting alanlara sesleniyorum hakkınızı helal edin!

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşım ben açıkcası sana güvenip almıştım. Mp3 Sitesini host eden bir şirket güvenilir gibi gelmişti. Lanet olsun insan enayiliğine doyamıyor.

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
mağdurlara geçmiş olsun..başka diyecek birşey yok..tr'de bu light cezai sistem oldugu sürece..suçsuzken hak yolunda suçlu yerine düşebilirsiniz..

advertiser

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar atlaspronet sahtekarlik yapmis olamaz cünkü simdi konustum kendisiyle windows sunuclara ek yaptiklarini söyledi.Ayrica 2-3 gündür sitelerin bazen kesilmesi ve msn'ye girememesinin nedeni sunuculara karsi yürütülen hek saldirilariymis.Su an gece saat 3.12 ben msj attim aindan cevap yolluyorlar.Güvenligi artirmak icin ugrasiyorlarmis.Bir de size karsida mahcup oldugunu söyledi

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar atlaspronet sahtekarlik yapmis olamaz cünkü simdi konustum kendisiyle windows sunuclara ek yaptiklarini söyledi.Ayrica 2-3 gündür sitelerin bazen kesilmesi ve msn'ye girememesinin nedeni sunuculara karsi yürütülen hek saldirilariymis.Su an gece saat 3.12 ben msj attim aindan cevap yolluyorlar.Güvenligi artirmak icin ugrasiyorlarmis.Bir de size karsida mahcup oldugunu söyledi
Ben aramadım mı sanıyorsun? Aradım ve dedimki neden e-maillerime cevap yazmıyorsun dedim? Oda bana bağırıyor "ben senin kim olduğunu nerden bileyim"(!)(Şu an sanırım 60 site vardı ama ben ilk 20 siteden biriyim) Sonra teli suratıma kapattı. 6 ay için 120 ytl gibi bi ödeme yapmıştım ama yinede orada olan domainleri çektim. Şimdi yabancıya geçeceğim. Herkese tavsiyem tr'den alacaksan faturalı bi firmadan iste. Mesela şimdilik dataxide bekletcem sonra sağlam yabancı bulunca oraya geçeceğim. Yani bu adamlar çoştu. Umut beklemeyin. Banada hardware sorunu var dediler. 2 günde çözeriz dediler. Ama 1 hafta oldu,! Aslında bunlar piyasandan biraz daha para toplayıp öyle tüyecekelr sanırım. Önceden info siteleri açılmıyordu, şimdi yönlendirme yapmışlar. Neyse ben helal ettim parayı. Ama emeğimi kolay kolay helal etmem! Ayrıca o elemanlar bu forumları çok iyi takip ediyor!

cpa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sanırım atlaspronet itüden oldukça fazla sayıda öğrencinin birden yüklendiği bir site yüzünden çöktü :D O site nisan 26 ya da 28 de açıldı. Sanırım atlaspronet onlara sponsor olmuştu. Fakat site bizim ünidekilerin geyiğine dayanamayıp sürekli hata vermeye başladı. En sonunda açılmamaya başladı. Aynı anda belkide 1000 e yakın kişi girmişti siteye. Normaldir olur böyle şeyler :D

radres

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende 123mp3 bu kadar övünce aldım 25$'lık paketten. Tam da mp3leri atmaya başlamıştım downloada açtım kapandı. Mail attım 7 dakika sonra cevap geldi 3 Mayıs'ta :

"Şu an windows sunucumuzda oluşan bir problemi gidermek için çalışmaktayız.
Sorun giderilir giderilmez size email ile bilgi göndereceğiz.

saygılar,
Özkan
"
dediler. Doğru mu yanlış mı bilemem ama güzel bir kazık yedik gibi...

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kardeşim kapatmassın sitemi, çünkü size faydası vardı. Herkese referans gösteriyodun.(bunları yanıt olsun diye yazıyorum yoksa olayı kapattım ben). Ayrıca ben seni 5 dakikada satmadım çünkü teli yüzzğme kapattın. Ayrıca hostinglerimi açmışsın fakat telde kapattım diyordun. Peki anlıyoruz moralin bozuk, ama keskin sirke küpüne zarar! Ayrıca emin ol burada bulunan herkes çok şey biliyor!

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
atlaspronet.net' Alıntı:
Bukadar yeter!. Şimdi birazda ben anlatayım.

1. Evet windows sunucumuzda hata oluştu. Problem hardwareden oluştu ve aniden oldu. Kimseye haber verme şansımız olmadı.

2. 123mp3.com ayda 300 gb bandwidth harcadı, diğer firmalar gibi kullanım sözleşmemizi bahane edipte hostingini kapatmadık. Planlarımızın arkasında durduk.

3. 123mp3 ün sahibi Bekir bey, lafım sana; sunucu çöktükten sonra gönderdiğin formlarda email adresi belirtmemişsin, bizdeki kayıtlı email adresinde [email protected] idi, sunuc olarak sunucu zarar görünce sana bu emaildende ulaşma şansımız olmadı. MSN den haliyle onlarca kişi aralıksız mesaj atmaya başladı ve emailler cabası. Haliyle işimizi yapabilmek için msn e geçici süre ara vermek durumunda kaldık. Telefondada kalkmışsın beni azarlıyorsun. Sana güzel güzel anlattım durumu 15 dakikaya yakın aralıksız... sen hala daha anlamıyor gibi neden önceden haber vermiyorsun dedin.

4. Biz bize email gönderen tüm müşterilerimize anında yanıt verip durumu izah ettik dolayısı ilede sunucumuz düzelttik. Evet biraz uzadı, sunucu Amerika'da ve bir ton aksilik çıktı. Ama diğer firmalar gibi emaillere yanıt vermemezlik, telefonlara çıkmamazlık etmedik.

5. 5 dakikada bizi sattın Bekir bey, şimdi çok para verdim dedin, söle bana hangi firma sana 300 gb ayda kullandırtacak, sınırsız derler kullandırtmazlar.. ama sen sanki bizi bilmiyormöuş gibi konuşuyorsun hemende satıverdin. Hesabını yeniden açtım dostum!.. gel kullan, istemiyorsanda bildir bana, madem bukadar nefret ettin bizden. 160$ reklam zararı ettim dedin, ben bunun 10 misli zarar ettim ama senin gibi hareket etmedim, hakaret etmedim.

6. Herkez burda çok biliyormuş gibi konuşuyor. Biz hiç bir müşterimizi mağdur etmedik. evet anlık 1000 e yakın hit alan bir universite sitesi vardı belki o yuzden sunucu zarar gördü bizde bunu göza alarak daha fazla yatırım yaptık dual xeona çevirdik windowsuda.... gene diğer firmalar gibi kıvırmadık adamların sitesini kapatmadık gene açtık...

7. Söyleyecek okadar çok şey varki... Yiğidi öldürün ama hakkını yemeğin. Siz en iyisi çok para ödeyin 10 gb bandwidth kullanabilin, ama bizim sınırsız bandwidhimize aldanıp az para ödeyip 100 gb yada daha fazla kullanamayın... Laf atanlara diyorum,.. çok mantıklısınız, çok akıllısınız.

Bizde hosting hesabı olupta windows sunucumuzda oluşan problemden dolayı kapanan domaine sahip müşterilerime sesleniyorum. Email atın bize bildirin, zaten tüm hesapları yeniden açmaya başladık vede yedekten geri yüklüyoruz.

Meydan sizin arkadaşlar, atın yazın çizin....

sağlıcakla kalın..!

bu arkadaşlar yüzüden türk host piyasası kirlenmeye devam edecektir ve işini dürüst yapanlarda bu güvensizlik ortamında yok olacak gibi ....

daha belki aynı anda 1000 kişiyide kaldıramıyorsa serverları ne diye gidip sponsor oluyorlar itü'ye anlamadım ....
ama şunu biliyorum bu gibi insanların dolandırıcı oldukları .......

123mp3 arkadaşımız bu siteyi ilk başta herkese överken sonra ne duruma düştüğünü ve onun tavsiyesi ile atlaspronettten host alanların ne duruma düştüklerini unutmayın derim .....

saygılar.........AlcA

R

REdBuLL

Misafir
kimse beni suçlamasın sakın ha.
Ben sadece bir soru sordum
sorumda başlıkta yazıyor.
benim amacım sadece bilgi almaktır. o kadar.
seçeceğiz , bilgi alacağız ve ona göre sitemizi yapacağız.

radres

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Açtılar tekrar accountumu mail atar atmaz. Eski dosyalarımı da yüklüyorlar.

Kısacası sorun kalmadı...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.