Bukadar yeter!. Şimdi birazda ben anlatayım.
1. Evet windows sunucumuzda hata oluştu. Problem hardwareden oluştu ve aniden oldu. Kimseye haber verme şansımız olmadı.
2. 123mp3.com ayda 300 gb bandwidth harcadı, diğer firmalar gibi kullanım sözleşmemizi bahane edipte hostingini kapatmadık. Planlarımızın arkasında durduk.
3. 123mp3 ün sahibi Bekir bey, lafım sana; sunucu çöktükten sonra gönderdiğin formlarda email adresi belirtmemişsin, bizdeki kayıtlı email adresinde
[email protected] idi, sunuc olarak sunucu zarar görünce sana bu emaildende ulaşma şansımız olmadı. MSN den haliyle onlarca kişi aralıksız mesaj atmaya başladı ve emailler cabası. Haliyle işimizi yapabilmek için msn e geçici süre ara vermek durumunda kaldık. Telefondada kalkmışsın beni azarlıyorsun. Sana güzel güzel anlattım durumu 15 dakikaya yakın aralıksız... sen hala daha anlamıyor gibi neden önceden haber vermiyorsun dedin.
4. Biz bize email gönderen tüm müşterilerimize anında yanıt verip durumu izah ettik dolayısı ilede sunucumuz düzelttik. Evet biraz uzadı, sunucu Amerika'da ve bir ton aksilik çıktı. Ama diğer firmalar gibi emaillere yanıt vermemezlik, telefonlara çıkmamazlık etmedik.
5. 5 dakikada bizi sattın Bekir bey, şimdi çok para verdim dedin, söle bana hangi firma sana 300 gb ayda kullandırtacak, sınırsız derler kullandırtmazlar.. ama sen sanki bizi bilmiyormöuş gibi konuşuyorsun hemende satıverdin. Hesabını yeniden açtım dostum!.. gel kullan, istemiyorsanda bildir bana, madem bukadar nefret ettin bizden. 160$ reklam zararı ettim dedin, ben bunun 10 misli zarar ettim ama senin gibi hareket etmedim, hakaret etmedim.
6. Herkez burda çok biliyormuş gibi konuşuyor. Biz hiç bir müşterimizi mağdur etmedik. evet anlık 1000 e yakın hit alan bir universite sitesi vardı belki o yuzden sunucu zarar gördü bizde bunu göza alarak daha fazla yatırım yaptık dual xeona çevirdik windowsuda.... gene diğer firmalar gibi kıvırmadık adamların sitesini kapatmadık gene açtık...
7. Söyleyecek okadar çok şey varki... Yiğidi öldürün ama hakkını yemeğin. Siz en iyisi çok para ödeyin 10 gb bandwidth kullanabilin, ama bizim sınırsız bandwidhimize aldanıp az para ödeyip 100 gb yada daha fazla kullanamayın... Laf atanlara diyorum,.. çok mantıklısınız, çok akıllısınız.
Bizde hosting hesabı olupta windows sunucumuzda oluşan problemden dolayı kapanan domaine sahip müşterilerime sesleniyorum. Email atın bize bildirin, zaten tüm hesapları yeniden açmaya başladık vede yedekten geri yüklüyoruz.
Meydan sizin arkadaşlar, atın yazın çizin....
sağlıcakla kalın..!