Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siteme reklam alsam 20 TL ye 50 kişiden rasgele reklam göstersem ödemeyi paypal ile alsam.Bunun için şirket falan gerekir mi ? veya vergi ödemem gerekir mi ?
Bunun dışında şirket olmasan daha şahış olarak ben bu kadarlık bir gelir elde ettim ve bunun vergisi ödemek istiyorum diye vergi dairesinde beyanneme doldurup vergini ödeyebilirsin.
Siteme reklam alsam 20 TL ye 50 kişiden rasgele reklam göstersem ödemeyi paypal ile alsam.Bunun için şirket falan gerekir mi ? veya vergi ödemem gerekir mi ?
Geçenlerde bir haber gördüm, Fatih Terim yalnızca 400 lira vergi ödüyormuş.Maaşı çok düşük miktarlarda gösterilmiş.Türkiye'de böyle yapan onca ünlü kişi var ki.Onlara birşey olmuyor, devlet senin paranın mı peşine düşecek?Zaten internetten bir haberler Problem olmaz merak etme.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.