Bırakın şu enterasan NX muhabbetlerini, adamların Müşteri sistemini gördük 50.000 YTL cirosu var, nasıl 15 Gbit hat parası ödeyecekler, 15 Gbit hattın parasını ödemesi için 500.000 YTL cirosu lazım, 500.000 ytl cirosu olan bir datacenter'da mecidiyeköyde o kadarcık dar yerde sıkışıp kalmaz. Biraz ticari bakış açısı edinerek yazın. Bu nixcon hakkında biri bin edip yazdınız, adamların sitesi heklendi herşey pazara serildi.
Sistemnet telekom ise, bu işi yapmaya çalışan fakat daha işe başlarken yorulmuş, bezmiş, hallederiz abi, o kolay abi, ederiz yaparız abi muhabbetlerindeler, yanı sıra arpa boyu yol alamadılar, aksine geriye doğru gidiyorlar, uptime rezalet, network hakeza yine öyle, destek konusunda ise Allah için Ferdi bey hariç ilgi alaka gösteren kimse yok, sonuç olarak hiç tavsiye etmem.
Ben, ixirhost.com öneriyorum size, %99.9 uptime, kvm switch vs. bir çok özellik var, mars telekom bayisidir.
Benim aylık cirom nx'in yarısı kadar hocam.
Sadece netinternet osmanın verdiği rakama nerden baksan 50.000 YTL ayrıca bunlar hattı telekomdan almıyorki.Telekom ile hemen hemen alakaları yok diyebiliriz.NX'i sevmem sana sonsuz saygım var ama nx'in aylık cirosu nerden baksan 800.000 YTL rahat var.
yani o halde 400.000 YTL Cironuz var, koca bir fiyasko bu. Yanı sıra Netinternet 10.000 YTL para ödediği de nxin müşteri kayıtlarında mevcut, yanı sıra interneti "türktelekom" dan almıyoruz diyen adam amatördür, türkiye'de tellcom'da fiber optik veriyor A tipi UMTH olduğu halde yine de hat türktelekom üzerinden geçiyor, yani türkiyede altyapı tamamen türk telekom üzerine kurulu onun için kimse kuru sıkı yapmasın, uydu erişimş derseniz o da bir yalan olur, türkiyede internet'e uydu ile rahatça çıkabilen bir datacenter sorarsanız eğer 1) Borusan telekom, 2) Teknotel, Öyle internet'i telekomdan almıyoruz, şurdan burdan alıyoruz, işkemden atılan şeyler bunlar. Nixcon'un cirosu 800.000 YTL olsa idi, mecidiyeköyde o kadar alana sıkışıp kalmazdı, bknz. gider mednautilus gibi yenibosna'da kocaman yer yapardı.