Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar siteyle nasıl kazanırım sizce? Yani en iyi yöntem siteler için nedir? Ve önerebileceiniz siteler war mı?? Bu arada günlük tekil hitim 300-400 arası falan. Yardımcı olursanız büyük sewaba girersiniz.. Şimdiden sağolun!..
türk reklam veren yok adbrite'a. henüz türk reklam göremezsin. yalnız sitende çıkan reklamdaki reklam verin yazısına tıklayıp reklam veren bir türk olursa sitende bir türk reklam olabilir.ama network reklam olarak türk reklamı adbrite'da henüz bulunmuyor.
buraya kayıt olup adsense tarzı reklamlar yayınlayabilrsin
Arkadaşım adbrite'a üye oldum ama çözemedim bi türlü siteyi.Bi zahmet ne yapmam gerektiini de yazabilirsen züper olcak..
bende liselikiz.net vardı açtım 1ayda 700tekile çıktı ama ile zor para kazanılır
Ancak telefon şeyleri yaparsan ki çok küfür yersin oyle kazanıyorlar birde bir site vardı
diye maximp3.com da rastlamıştım clicke para veren istersen birde ona bak
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.