İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

site ile reklam

maxicep

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar siteyle nasıl kazanırım sizce? Yani en iyi yöntem siteler için nedir? Ve önerebileceiniz siteler war mı?? Bu arada günlük tekil hitim 300-400 arası falan. Yardımcı olursanız büyük sewaba girersiniz.. :p Şimdiden sağolun!..

[KaDeSign]

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaw bişi soracam adbrite koydum siteye hep yabancı reklamlar var bu adbrite da hiç türk reklamlari çıkmıyo mu?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
türk reklam veren yok adbrite'a. henüz türk reklam göremezsin. yalnız sitende çıkan reklamdaki reklam verin yazısına tıklayıp reklam veren bir türk olursa sitende bir türk reklam olabilir.ama network reklam olarak türk reklamı adbrite'da henüz bulunmuyor.

maxicep

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
buraya kayıt olup adsense tarzı reklamlar yayınlayabilrsin
Arkadaşım adbrite'a üye oldum ama çözemedim bi türlü siteyi.Bi zahmet ne yapmam gerektiini de yazabilirsen züper olcak.. :)

maxicep

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Updated

Arkadaşlar updated.com u öneriyomusunuz? Forumda bazı arkadaşlar ümidi kestik fln diyolar..Ne yapiim?? Lütfen yardım.. :eek: :(

togan1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dostum bendede var öyle bir site.Yabancı Forumlar Var Onlara Bişeyler YAz Resim Yayınla Yabancı Reklamlar İçin İyidir BEnce....

S

sevdik

Misafir
300-400tekil ilede zor bu işler bence

bende liselikiz.net vardı açtım 1ayda 700tekile çıktı ama ile zor para kazanılır

Ancak telefon şeyleri yaparsan ki çok küfür yersin oyle kazanıyorlar birde bir site vardı
diye maximp3.com da rastlamıştım clicke para veren istersen birde ona bak

maxicep

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sevdik, mesajındaki url tam çıkmamış bana özel msj atsan olurmu??.. :rolleyes:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.