hocam siteni inceleme fırsatım oldu böyle site olmaz; buradan yazayım herkes üzerine düşen kadarını alsın.
en önce ne yapacağınıza karar vereceksiniz. Ondan sonra ise o yapacagınıza uygun bir domain alacaksınız domaini site haline getirdiğinizde % de 100 e yakın özgün makaleler yazacaksınız. görseli bile özgünleştirmelisiniz video bile size özgün olmalı. Bu şekilde yaptığınızda sizlereye yeni bir şeyler gerekiyor.
Tüm aramam motorlarının webmasterleri var oralara sitenizi ekleyip site haritanızı buralara veriyorsunuz. Site haritası neden önemli:
site haritası bir sitenin navigasyon aracıdır yeni attığınız bir konuyu googleye pingleyerek google index botlarını sitenize çağırmaya yarayan bir araçtır.
Geçenlerde görmüştüm benim sitem yandex te index alımıyor diye bir şeyler buradan onuda cevaplayayım;
Yandex google ye rakip olarak çıkan son zamanlarda kendisini muhteşem yenileyen bir arama motorudur. Peki nasıl ndexi hızlandırçağız asıl konu bu;
Yandex değişen teknolojilere uyumsağlayan bir arama motoru yandex turbo pages diye googlenin amp si gibi bir şey çıkarttı bu da şöyle oluyor.
Bu resimde kendi sitemi yandexte arattım bakınız altında resimli şekilde çıktı bunu sağlayan yandex turbo page bunu sitenize ayarlarsanız sitenizin index hızı çok artar ve attığınız konu haber vs şeyler direk index alır. peki bunu nasıl ayarlayacağız:
ben çok uzun yıllardır wordpress kulanıcısıyım wordpress için anlatayım wordpress te bir eklenti var onu kurup ekinleştirip size vereceği haritayı alıp onu yandex webmasterden turbo page ayarları bölümünden ekleyeceksiniz ve mutluluğğu yandexte bulacaksınız.
neyse buünlük bukadar bilgi yeter. Önümüzdeki günlerde tüm webmasterleri ilgilendiren konular ile dönecegim I Love İyinet