İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitem heklendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HatasizCool

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Demın siteme giriş yapmayı demedım yanlıs şifre diyor,
Host&Domain bende databaseden değiştirelen şifremi değiştirebilirmiyim,
Lütfen acil biri bişey söyleysin

Admin üyeliği heklemişler.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
mailine şifre isteyemiyormusun

Muhendis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Geçmiş olsun. Burdaki yöntemi deneyin. İçeriğini tam okumadım ama sanırım doğru anlatılmıştır.

zonbadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
salla adminliği hikaye orası cpanel (yada diğer yönetici panelleri) girecen vurcan tekmeyi elemana kendini tekrar admin yapacan .. domainle ilgili bişi yapman gereksiz.. ben cpanel kullandığım için phpmyadminimden yapıldığını söleyebilirim diğer paneller hakkında arkadaşlarım yazsın ben bilmiyorum..

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
S.a Arkadaşlar...

Anlatım Bana Ait Olup Bilgiler Alıntıdır.. ve Anlattığım Olayı Bizzat Denemiş Olup Gerçekten İşe Yaradıgını Gördüm Sizlerle Paylaşmak İstedim...

Evet Arkadaşlar Hepimiz Korkulu Rüyası Olan heklenmek.. Buna Bi Çare Olarak Tekrar Adminliğimizi Alabiliriz.

Evet Başlayalım. Oncelikle Kendi Sitenize Yeniden Üye Olunuz...
Şimdi Üye İd 'mizi Öğrenelim En Çok İşimize Yaracak Bilgi
68387420ip4.jpg

Şimdi Sıra Geldi Config.Php Dosyasında Yapacagımız Değişikliklere

Ftp'mize Girip Config.Php Dosyasını Buluyoruz.. ../forum/includes/config.php Şeklindedir Yolumuz

Bulunca Kendi Bilgisayarımıza İndiriyoruz ve İçini Açıp Aşağıdaki Kodları Buluyoruz..
Kod:
$config['SpecialUsers']['canviewadminlog'] = '1';
$config['SpecialUsers']['canpruneadminlog'] = '1';
$config['SpecialUsers']['canrunqueries'] = '1';
$config['SpecialUsers']['undeletableusers'] = '1';
$config['SpecialUsers']['superadministrators'] = '1';
Bulduktan Sonra 1 Olan Yerleri Yeni Alğımız Üyeliğin Numarası İle Değiştiriyoruz.. ( Bizimkisi 6'dı. )

Bu Kodların Araların Açıklamalar Vardı Resime Sığması İçin Açıklamaları Sil ve Şu Şekilde Düzenledim.
98486297ja8.jpg

ve Config.Php Dosyasını Kaydedip. Tekrar Ftp'deki Yerine Gönderiyoruz...

Şimdi PhpMyadmin'e Girerek Aşağıdaki Sorguyu Çalıştırıyoruz...

Kod:

Kod:
UPDATE `user` SET `usergroupid` = '6' WHERE `username` ='!_D'  LIMIT 1;

Burada Dikkat Edilmesi Gereken Nokta :

usergrupid = Yani Yeni Kullanıcığı Atayacağımız Grubun id'si. Admin Grup İd'si Genelde 6 'dır.

username = Yeni Aldığımız Kullanıcı İsmi... Ben !_D Olarak Kayıt Olmuştum. Onu Yazdım.

94903050oy1.jpg

PhpMyadmin'den Forumumuzun Kurulu Olduğu Database'i Seçip Açıyoruz.
91634968az5.jpg

Sql Sorgusunu Seçiyoruz Şimdide...
41639586ve6.jpg

Sorgumuzu Yazıp Git ( Go ) Diyoruz ve İşlemimiz Bitmiştir....
75785184pl7.jpg

resimli Anlatımı Bana Ait Değildir Resimlerde Nick Yazan Arkadasa Tesekkurler

mehmet-ali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Kontrol panelinizden phpmyadmin'e erişmek suretiyle ilgili tablodan değiştirebilirsiniz.

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
35
Merhaba ,

Öncelikle geçmiş olsun.Phpmyadmin den veritabanınıza girin.user kısmından admin kısmını edit edin.Şifre md5 ile şifrelenmiştir.İnternetten yazı dan md5 e çeviren siteler var ( http://www.bilgiportal.com/md5.php ).Bu siteden istediğiniz bir şifre yazın.Örneğin 123456 nın md5 hali : e10adc3949ba59abbe56e057f20f883e şeklindedir.İstediğiniz şifreyi yazdıktan sonra çevir e basın.Gelen şeyi kopyalayın ve phpmyadmin ' e geri dönün.Passoword kısmına kopyaladığınız şeyi yapıştırın.Kaydedin.Ardından vB destek forumlarında ilgili açığı bulup kapatma yollarını arayın.

Kolay gelsin , saygılarımla.

HatasizCool

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
salla adminliği hikaye orası cpanel (yada diğer yönetici panelleri) girecen vurcan tekmeyi elemana kendini tekrar admin yapacan .. domainle ilgili bişi yapman gereksiz.. ben cpanel kullandığım için phpmyadminimden yapıldığını söleyebilirim diğer paneller hakkında arkadaşlarım yazsın ben bilmiyorum..

Abi sen ne içtin?

Ekleme:

Abi sen ne içtin?

zonbadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
n içtiğimi anlaman için önce bilgisayarı kullanmayı öğrencen! herşeyin gerçek karşılığını ve anlamını bilecen! admin hesabın elinden alındıysa(admin hesabı hikayedir daha onu bilmiosun) kullandığın yönetici(gerçek yönetici yada host paneli bende ki cpanel) girecen 59 saniyede adamın adminliğini normal üyelik yapıp açtığın yeni bir üyeliği admin yapacan !!!!! ben 30 saniyede yapıom sen inşallah beni geçersin...

bilteksis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
20
1) phpmyadmin' den admin şifresini değiştirin.
2) Admin paneline eriştiğinizde tüm yöneticilerin şifrelerini güncelleyin.
3) DB bilgilerinizi güncelleyin.
4) cPanel ve maillerinizin bilgilerini güncelleyin.
5) Düzenli yedek alın.

Bu önlemler gerekli

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
35
1) phpmyadmin' den admin şifresini değiştirin.
2) Admin paneline eriştiğinizde tüm yöneticilerin şifrelerini güncelleyin.
3) DB bilgilerinizi güncelleyin.
4) cPanel ve maillerinizin bilgilerini güncelleyin.
5) Düzenli yedek alın.

Bu önlemler gerekli

Kurtardıktan sonra zaten bunları yapacaktır umarım :) Anlatımıma bakabilirsin.Kesin çözüm ordadır :)

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
21
phpmyadminden admin şifresi ögrenme olarak googlede arattır.

HatasizCool

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
n içtiğimi anlaman için önce bilgisayarı kullanmayı öğrencen! herşeyin gerçek karşılığını ve anlamını bilecen! admin hesabın elinden alındıysa(admin hesabı hikayedir daha onu bilmiosun) kullandığın yönetici(gerçek yönetici yada host paneli bende ki cpanel) girecen 59 saniyede adamın adminliğini normal üyelik yapıp açtığın yeni bir üyeliği admin yapacan !!!!! ben 30 saniyede yapıom sen inşallah beni geçersin...

Allah bilir sen 11seconds'dur

zonbadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ya şifreyle nie uğraşıonuz gir cpanele at adamı admin üye grubundan önceden açtığın üye hesabınıda aynı yerden admin yap tm . nası yapıldığını emir34 kardeşim resimlerle anlatmış zaten millet cracer oldu burda..

değilim 11 falan değilim benimde çok eskiden başıma geldi anlatıom çözümü kimse deilim ben tanımassın sen..

HatasizCool

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Ne bağıryorsun ki kardeşim halletım sorunu ben arkadaşlar anlatmıs sana noluyoki böyle dövuceksın sanki.

zonbadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sesimi duydun mu:D hayret ben monitörün telefon özelliğini bilmiodum .. kusura bakma teknolojinin o kadar ilerlediğinden habersizim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.