Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

sitem kapatıldı

cepsisx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
evet mahkeme kararı ile kapatılan site açılmaz ama sizinki faal

çatlak

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
100
Üyelerimiz 5,512 konuya toplam 6,581 adet yorum yazmışlar. yazık olmuş balla

furkan316

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
arkadaşlar durumu çözdüm ilk gördüğümde şok oldum kim yaptım bilmiyorum ama birisi muhtemelen benim şifreyi kırararak sisteme girmiş index.php ve header php yi silerek yazıyı yazmış bende şaşırdım yedek yükleyerek çözdük olayı illegal site olunca gerçekten kapandı sandım ama durumu görünce rahatladım şifreler komple değişti muhtemelen bir arkadaşım şifremi tahmin ederek bir oyun oynamak istedi kimse bulacağım ama

mustix68

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
arkadaşlar durumu çözdüm ilk gördüğümde şok oldum kim yaptım bilmiyorum ama birisi muhtemelen benim şifreyi kırararak sisteme girmiş index.php ve header php yi silerek yazıyı yazmış bende şaşırdım yedek yükleyerek çözdük olayı illegal site olunca gerçekten kapandı sandım ama durumu görünce rahatladım şifreler komple değişti muhtemelen bir arkadaşım şifremi tahmin ederek bir oyun oynamak istedi kimse bulacağım ama

gecmis olsun zaten garip bi durumdu yurt disindan girememen ve faal olması umarım tekrarı olmaz

Fbbasket

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
92

Geçmiş olsun, umarım tekrar böylesi bir durum yaşanmaz.

furkan316

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
bütün şifreler değişti umarım yaşanmaz tekrardan isteyen olursa siteyi satabilirm :D

çatlak

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
100
sen bunu yazınca ben baktım oyle bişi yoktu google dns kullanıyordum bende site açık gozuktude sende nasıl oluyo yahu şaşırdım.

furkan316

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
kim yaptıysa artık sitenin header.php ve index.php dosyalarıyla oynama yapıp site mahkemem kararıyla kapatıldı yazmış yani nereden girilirse girilsin o yazı çıkıyordu yedeği yükleyince düzeldi kişi heklemiş kısaca siteyi ama neyseki zarar vermemiş

Akblog

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
Yeni domain alıp 303 yönlendirmesi yap. Emeklerin boşuna gitmesin. :)