Arkadaşlar konu çok farklı yerlere kaymış.
Öncelikle belirteyim ki asıl amacımız dolandırıcılık vs. gibi şeyler olsa bu şekilde bir yönetme başvurmazdık. 1 Hafta kadar şehir dışına çıkış yaptım, takdir edersiniz ki bir şirket çalışanı olarak 7/24 internette olma lüxüm yok. Bu forumlarda olma lüxüm hiç yok.
Gerekli açıklamalar bilgiler yapıldı. Bizimle çalışmak isteyen arkadaşlara kapımız herzaman açık hoşgeldiniz deriz, çalışmak istemeyenlere yaptırım uygulayacak halimiz yok
Birde çalışmak isteyip güven duyamayanlar var ki en önemli nokta burası. Gelip gereksiz yorumlar yapacağınıza bu konuyu baştan sona okuyun, bu işi yapan firmayı araştırın, bu işi yapan şahısları araştırın hiç birisi sizi tatmin etmezse 3-5 ay bekler karar verirsiniz.
Ben bu firmada tek kişi, tek çalışan ve sadece bu işe bakan birisi değilim. Bir sistem yaptık bu forumlara daha önceden girdiğim için mesaj yazmak istedim. Sistemi sizlere duyurmak istedim. 46 üyeye şükürler olsun ki bugün itibari ile ulaştık. Emin olun bu tür şeyler tez yayılır. 1 kişi parasını alamazsa 10 yerde 10 farklı nickle yorum okursunuz zaten.
Cevap vermediğimi söyleyen arkadaşlar Neden 1 mail atmaz? Neden bir alo demez anlamış değilim. Bu sistemin tartışma ve yardım platformu burası değildir neticede.. Hergün, her saat girerek teker teker cevap yazamam hepinize.
İletişim bilgiler mevcuttur, kadro oturmuş ve sadece bu sistem için büro verilmiştir. Zaten 1-2 haftaya kadar sistem kendine özel bir yardım mekanizmasına kavuşacaktır. Bu aceleniz neden ?
Son olarak
der, tüm arkadaşlara başarılar ve iyi geceler dilerim. Dediğim gibi her sorunuza buradan cevap beklemeyin, bu forumu kirletmekten başka bir işe yaramayacaktır. Gerekli iletişim bilgileri ve telefonlar sistem içinde mevcuttur.
DÜZELTME : Lütfen konuyu baştan sona okumadan yeni yorumlar ve sorular eklemeyin. Konu açıldığı günden itibaren hep aynı şeyler üstüne dönmeye başladı ve biz sıkıldık aynı cevapları vermekten.