Sitesi Scripti bizzat yazdık..

0
Onaylı Üye
Üye
1-2 yıl evvel benimde elime geçmişti bu script. admin paneli o kadar aham şaham diil baya hatalar bulunuyor diğer arkadaşın dediği gibi veri taban olayı pek iyi yapılmamış.

0
Onaylı Üye
Üye
arkadaşlar şunu açıklıyorum script mareze düşmüş olabilir..ama bizim size vereceğimiz bundan daha iyi..onuda test amaçlı arkadaş upload edecek..1-2 güne kadar.herkes oradan bakabilir..

teşekkürler

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar Link Aşağıdadır.Piyasaya Sürülmüş Olan sistem arızalıdır..bunula 2ay uğraştık..iyi bi sistem..arızasız..ayrıca aldıktan sonrada tekink destek..almak isteyenler pm atsın

ayrıca admin panelini incelemek isteyenler pm atsın

http://serbestticar.temp.powweb.com

gördüğünüz gibi canlı yasakpara sistemi,maç sistemi hepsi sapasağlam çalışmaktadır..
bence harika sistem..1 arkadaşa verdik..1 arkadaş almak üzere..
sayılı kişiye verilecektir..

tşkler

0
Onaylı Üye
Üye
cinova marezden yeni çıkmış bi scriptte değil bu.Aylardır bu script piyasada.Şimdi çıkmış bizzat yazdık diyosun.Madem millete yediricen o zaman sık dişini tasarımı değiştir bundanda mı acizsin? Aynı tasarım hatta yazılar bile değişmeden aynı şekilde satmaya kalkmak sadece aptallık olur.Buradada alacak birinin olacağını pek sanmam.Alan enayilere başarılar......

0
Onaylı Üye
Üye
selam arkadaşlar ben satın alma3k istiyorum veya yeni bitane kurmak istiyorum lütfen bana mail atın yada telefon açın 0532 590 91 19

Geri