İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sitesi Scripti bizzat yazdık..

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1-2 yıl evvel benimde elime geçmişti bu script. admin paneli o kadar aham şaham diil baya hatalar bulunuyor diğer arkadaşın dediği gibi veri taban olayı pek iyi yapılmamış.

CiNoVa44

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar şunu açıklıyorum script mareze düşmüş olabilir..ama bizim size vereceğimiz bundan daha iyi..onuda test amaçlı arkadaş upload edecek..1-2 güne kadar.herkes oradan bakabilir..

teşekkürler

CiNoVa44

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Link Aşağıdadır.Piyasaya Sürülmüş Olan sistem arızalıdır..bunula 2ay uğraştık..iyi bi sistem..arızasız..ayrıca aldıktan sonrada tekink destek..almak isteyenler pm atsın

ayrıca admin panelini incelemek isteyenler pm atsın

http://serbestticar.temp.powweb.com

gördüğünüz gibi canlı yasakpara sistemi,maç sistemi hepsi sapasağlam çalışmaktadır..
bence harika sistem..1 arkadaşa verdik..1 arkadaş almak üzere..
sayılı kişiye verilecektir..

tşkler

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cinova marezden yeni çıkmış bi scriptte değil bu.Aylardır bu script piyasada.Şimdi çıkmış bizzat yazdık diyosun.Madem millete yediricen o zaman sık dişini tasarımı değiştir bundanda mı acizsin? Aynı tasarım hatta yazılar bile değişmeden aynı şekilde satmaya kalkmak sadece aptallık olur.Buradada alacak birinin olacağını pek sanmam.Alan enayilere başarılar......

ammuras

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam arkadaşlar ben satın alma3k istiyorum veya yeni bitane kurmak istiyorum lütfen bana mail atın yada telefon açın 0532 590 91 19

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5