Konuyu açtıktan sonra hiç cevap yazamadım, ama yazılanları sürekli takip etmeye çalıştım.
Herkese tek tek cevap vermek isterdim. Fakat çok uzun olacak onun için önemli gördüklerimden alıntılayarak cevaplamak istiyorum.
suç işliyorsak gidip, şikayet edebilir. ki gün içinde eminim bana msnden ulaşmaya çalışacaktır.
Ve dedigimde haksız çıkmadım, sabah 8 civarı ilk tehdit mesajını facebooktan attıktan sonra, bir webmaster sitesindende tehdit içerikli mesaj göndermiştir.
ilgili resim:
http://i.imgur.com/vcxEa.png
Konuyu baştan sona inceledim, eğer ki dedikleriniz doğruysa haklısınız.Fakat bu olayda bizim yapabileceğimiz pek bir şey yok.......
ilginiz için teşekkür ederim. bu konuyu buraya açmamdaki amaç sıtkıdan bir şekilde parayı alabilmek degildi zaten umudu kestim paradan ki kendisinede belirttim para istemedigimi. Benim amacım sıtkı çakmak'ın kim oldugunu bilsinler tanısınlar google da arattıklarında bu konuyu veya diger konuları görsünler istiyorum.
Konu forumlarla ilgili olsaydı,konuyu kapatırdık.Lakin burada kişiyle ilgili bir sorun mevcut,bu nedenle paranızı almanız ve sorunlarınızı gidermeniz açısından bu konuyu açık tutacağız.
Sıtkı hakkında çok şey söylenebilir aslında ama susmayı tercih ediyorum.
Konuyu kapatmadıgınız için teşekkür ederim.
Sıtkıyı google girip labidu ismiyle veya labidu dolandırıcı ismiyle aratın zaten şikayetleri görürsünüz
Sadece özenti ve ergen benim için , r10 a benzetmeye calısıp ama forumda bir çalışma yapamayan boş insandan birisi.
R10 paranın kölesi oldu diyordu. 2 ay bile olmadan sitedeki reklam alanarı doldurmaya başlamış. Bu arada labidu dolandırıcı filan yazınca pek birşey cıkmıyor. Ama Sıtkı Çakmak diye yazınca ilk sayfada konu geliyor. bi seocu arkadaşla konuşuyorum şimdi. iyinet donanım haber ve bir iki sitedeki konuyu üst sıralara taşımaya çalışıyoruz
Sıtkı Çakmak kelimesinde. çok daha güzel olucak gibi
Sedat onu bunu bırakta kardeş, ben seni delikanlı sanırdım
İstanbulda en azından öyle sandım. Sana insanların arkasından konuşmak yakışmamış. Bu konu Sıtkıyı değil, seni rezil etmiş.
Benim amacım Sıtkı Çakmak ı rezil etmek yada kendimi rezil etmek degil. Sıtkı Çakmak 'ın kim oldugunu göstermek. Bu arada tanıyamadım ben seni kardeş.
Ayrıca
Tüm bunlara ek olarak. Sıtkı Çakmak dün bana googletalk üzerinden yazarak konuları silmemi istedi. Bende klasik olarak cevap vermedim
Yöneticilerden ricam lütfen konuyu silmesinler.
http://i.imgur.com/3uuXr.png
Son olarak bir wm sitesinden attıgı pm e göre ögleye kadar silmezsem mahkemeye verecekti fakat ne gelen var ne giden :S istanbulda olacaklardan kendisi sorumlu degildi, olan birşeyde olmadı.. Başına birşeymi geldi acaba
:hönk: