Kabul edilseydin maxiwebmaster.com dicektin adaşwasGer' Alıntı:Genellendirme yapmak zor olur galiba. zevk meselesi yani.
benim favorilerimden biri bu forum
gogo forum.iyinet
EHueheu
Kabul edilseydin maxiwebmaster.com dicektin adaşwasGer' Alıntı:Genellendirme yapmak zor olur galiba. zevk meselesi yani.
benim favorilerimden biri bu forum
gogo forum.iyinet
oranın kapının önünden geçmek bile yasak vallaUmit' Alıntı:Kabul edilseydin maxiwebmaster.com dicektin adaş
EHueheu
Haaa. Sen www.Maxiwebmaster.com dan bahsediyorsunhikayebul' Alıntı:iyi bir webmaster forumu nasil olmali diye konu acacaktim iki benzer konu olmasin diye buraya yaziyorum.
fazla uzatmadan iyi bir webmaster forumunda üyelikler webmasterin site email adresiyle olmali,www.site.com un varsa [email protected] diye üye olmak zorundasin ve imzanda siteni belirmek zorunda olmalisin.Ayrica forumda yazilanlari üye olanlarin disinda kimse görmemeli.E bu türlü olunca iq seviyesi sürünen sürüngenler mahfediyor ortaligi.
Valla cogu tanıdık adamlar zatenhikayebul' Alıntı:Aha,peki bu kural kesinlikle uygulaniyormu?Ve oradaki webmasterler sitelerini sakliyorlarmi?Eger böyle bir forum oldugunu bilseydim coktan üye olur bir daha da ordan ayrilmazdim Ümit.
hostcu1' Alıntı:
SoruForum.Com' Alıntı:ben yine bencillik yapıp kendi forumumdan bahsetcem www.soruforum.com içerik olarak zenginleştirmeye calisioruzz her zaman