KIZILKURT' Alıntı:
hadi o kurtadam db olayını geçtik
ya bozkurtum ?
bozkurtum'un forumtr ye geçen emeğini herkes bilir. eğer gerçekten öyle birşey yapsa bile bunları hakedecek kişi değildi bozkurtum!
ayrıca bazende saçmalamaya başlıyorlar
mesela Türkiye'ye sahip çık bölümünde siyaset yasak
sanki TR yi Bireyler yönetiyor gibi
Ben forumun üyesiyim bozkurtum mozkurtum bilmem tanımam benide ilgilendirmez geneline bakarım.. üstteki arkadaşa gelince sözlük sitesinde senin anana bacına sövseler doğrumu kabul edeceksin? her gördüğüne inanmamalısın..
insanlığa yararlı derken ne kastediyorsun bilmiyorum ama eğer bunları diyorsan,
aylarca yardım sitelerinin bannerlerini yayınladı adamlar + üyelere bilgilendirme maili atılırken bu yardım kuruluşlarının reklamlarıda yollandı.
Forum genelinde sanırım Forum hakkında bölümünde başlatılan bi kampanyada onlarca çocuğa bisiklet , oyuncak v.s. alındı ve gönderildi (bi tane yardım kuruluşuna bağlı yapıldı.) hatta bende ufak birşeyler alıp destek olmuştum.
Daha sonra bir köy okuluna forum genelinde kitap toplandı yollandı v.s. v.s.
bildiklerim bunlar..
"abaza dolu" kelimesine gelince
forumtr.com da absürt bölümler normal forumlardan ayrı database side farklı, yani o iş için giren yetiskin.forumtr.com diye giriyor ve üye oluyor normal foruma üye olmasına gerek kalmıyor. Diğer girenlerde forumtr.com diye girip üye oluyor ve absürt kelimesine bile rastlamadan gezip dolaşabiliyor, hatta tanıdığım birçok gezen bayan arkadaşım var. absürt varken gezmiyorlardı tabi..
Benzer şeyleri turkforum da yaptı sanırım. Bok atılmaya değecek şeylerse kötülemeye devam edin derim..