W
webbil
Misafir
Benim de " http://www.eksiforum.com " demem lazım sanırım
KIZILKURT' Alıntı:Türkiye'nin en kaliteli forumu http://forum.donanimhaber.com dur. tarihi temizdir. forumtr gibi temelleri hırsızlığa dayanmıyor
Not: donanımhaberin tek eksiği var webmaster genel bölümünün bulunmaması
en iyi webmaster forumu da forum.iyinet.com dur
TurkWeb' Alıntı:Hırsızlık dediğin nedir arkadaşım?
Hırsız kelimesinin anlamını biliyormusun sen?
Donanimhaber de temiz ve güzel bir forumdur adı bilinir ancak çamur atma kıvamında konuşuyorsan kanıtlamak zorundasın..
hostcu1' Alıntı:yalanmı dostum forumtr kurtadam databese çaldı ....
hostcu1' Alıntı:evet dostum tamamen dogru hatta tam bi şerefsizlik örnegidi adam önce kurtadama server sponsoru oldu yani serverı aldı sonra bütün databesi çaldı
hostcu1' Alıntı:oraya takılan user takımı yemin ediyorum dünyanın en salak ve ezik insanları admin devamlı userları aşagılıyo falan ama hala orda duran insanlar var ..... bide yalakalık başlıkları var gülmekten ölürsün
KIZILKURT' Alıntı:forum aleminde pek tarih bilgin yok sanırım..
bilgisi olanlar bilir forumtr.com un kurtadam db sinin üstüne kurulduğunu ki bazıları bunda ne var diyecek. forumtrnin şu anki adminleri kurtadamın şuanki adminleriyle ortaktı. ortaklıktan ayrılmadan önce forumtrnin şuanki adminleri kurtadam ın db sini kullanarak kurdular forumtr yi. çamur atan yok.
eksisozluk.com da forumtr aratarak bulabilirsin bir arkadaş yazmış.
hostcu1' Alıntı:oraya takılan user takımı yemin ediyorum dünyanın en salak ve ezik insanları admin devamlı userları aşagılıyo falan ama hala orda duran insanlar var ..... bide yalakalık başlıkları var gülmekten ölürsün
TurkWeb' Alıntı:Yanlış biliyorsun,
kurtadam.com kapanmıştı, kurt domaini arkadaşına vermiş ben ilgilenemicem sen ilgilen diye, şu anki adminler o domaine server alıyor sıfırdan forum kuruyor geliştiriyor v.s., daha sonra kurtadam geri geliyor ve diyoki forumu bu haliyle bana verin ve gidin. Doğal olarak onlarda kendi serverlarini databaselerini alıp başka domainde devam ediyorlar, kurtadam a ada domaini veriliyor. o da yeni forum kurup devam ediyor. Açık ve net. bence bilmeyen sensin ben 4 yıldır kurtadam a takılıyorum..
KIZILKURT' Alıntı:hele reputlarının artması için imzadaki komik mesajlar
harbiden adminin biri acayip aşağılıyor userları herif hala yalakalık yapacam diye uğraşıyor
bir ara forumtr ye takılırken yeminediyorum birisi gelmiş "Herkes son mesajı yazan kişi hakkında yorum yapsın" adlı konu açmış sonunda da Reputlayın beni yazmış
valla turkforum.net ondan daha iyi
TurkWeb' Alıntı:Ayrıca bir foruma 150 bin insan giriyosa her cinsinin olması normaldir, forum yöneticilerinin işi gücü yok bu imzalarımı silecek? mantıklı konuşalım lütfen bi forumu böyle değerlendirmek çok yanlış olur. yanlış anlamayın turkforum iyi kurtadam iyi yada forumtr iyi demiyorum ama bunlar büyük forumlar için normal şeyler, bakış açını genişletirsen sende anlayacaksın ne demek isteidğimi..