Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Sizce hangi ücretsiz blog sitesi daha iyi ?

draga

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
274
Merhaba arkadaşlar. Ücretsiz bir blog sitesinden blog açmak istiyorum. Ancak karar veremedim hangisinden açsam. Google'ın öncelik verdiği ücretsiz blog siteleri hangileri ? ve siz hangilerini tavsiye edersiniz ?

dizinci

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
Blogger de blogcu.com da iyi, isterseniz kendi domaininizde kurup kullanin size kalmis. Mühim olan sürekli güncel tutmaniz, yoksa blogger'dan alsaniz dahi bir gün bir bakmissiniz aramalarda yoksunuz.

gokhans19

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
415
Tabikide en iyisi blogger.Blogger global olduğu için tema ve widgetlerde sıkıntısı yok.Ama sen bana globallik lazım değil dersen blogcuda kullanabilirsin.Ama hem blogger seo açısından daha iyi hemde blogcu serverleri yavaş olabiliyor veya direk çöküyor bakıma alınıyor heklenebiliyor bloggerde öyle bir sorun yok.

Blogumda neden blogger başlıklı bir yazı yazmıştım önceleri.Onu bulup oku istersen...

LUGAS

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
69
bloggerda blogcuda kullanmıs biri olarak kesinlikle blogger diyorum.

Tyreece

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
8
Blogcu sitesini baya yeniledi fakat yine de favori blogger. ;)

wesc

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
307
Blogcuyu daha çok kullandım ama kesinlikle blogger diyorum...

maybe1day

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
13
Hocam sende varya :) karar veremıyorum demişsin 2 sindende birer tane aç dene hangısı hoşuna giderse nede olsa ikiside beleş :D

Tırtıl

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
19
Blogger 'ı kullanıyorum ancak azbuz 'u da denemeni tavsiye edeirm. Seo konusunda bazı durumlarda bloggerdan bir adım önde.

bybart

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
67
bence wordpress.com ama çok kısıtlı adsense bile yerleştiremiyorsun, tam yetki için ek ücret gerekiyor vs. yazılarımı yayınlarım o taraklarda bezim yok diyorsan tavsiye ederim...