İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sizce hangi ücretsiz blog sitesi daha iyi ?

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Merhaba arkadaşlar. Ücretsiz bir blog sitesinden blog açmak istiyorum. Ancak karar veremedim hangisinden açsam. Google'ın öncelik verdiği ücretsiz blog siteleri hangileri ? ve siz hangilerini tavsiye edersiniz ?

dizinci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Blogger de blogcu.com da iyi, isterseniz kendi domaininizde kurup kullanin size kalmis. Mühim olan sürekli güncel tutmaniz, yoksa blogger'dan alsaniz dahi bir gün bir bakmissiniz aramalarda yoksunuz.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Tabikide en iyisi blogger.Blogger global olduğu için tema ve widgetlerde sıkıntısı yok.Ama sen bana globallik lazım değil dersen blogcuda kullanabilirsin.Ama hem blogger seo açısından daha iyi hemde blogcu serverleri yavaş olabiliyor veya direk çöküyor bakıma alınıyor heklenebiliyor bloggerde öyle bir sorun yok.

Blogumda neden blogger başlıklı bir yazı yazmıştım önceleri.Onu bulup oku istersen...

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bloggerda blogcuda kullanmıs biri olarak kesinlikle blogger diyorum.

Tyreece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Blogcu sitesini baya yeniledi fakat yine de favori blogger. ;)

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Blogcuyu daha çok kullandım ama kesinlikle blogger diyorum...

maybe1day

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam sende varya :) karar veremıyorum demişsin 2 sindende birer tane aç dene hangısı hoşuna giderse nede olsa ikiside beleş :D

Tırtıl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Blogger 'ı kullanıyorum ancak azbuz 'u da denemeni tavsiye edeirm. Seo konusunda bazı durumlarda bloggerdan bir adım önde.

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bence wordpress.com ama çok kısıtlı adsense bile yerleştiremiyorsun, tam yetki için ek ücret gerekiyor vs. yazılarımı yayınlarım o taraklarda bezim yok diyorsan tavsiye ederim...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.