Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Ücretsiz bir blog sitesinden blog açmak istiyorum. Ancak karar veremedim hangisinden açsam. Google'ın öncelik verdiği ücretsiz blog siteleri hangileri ? ve siz hangilerini tavsiye edersiniz ?
Blogger de blogcu.com da iyi, isterseniz kendi domaininizde kurup kullanin size kalmis. Mühim olan sürekli güncel tutmaniz, yoksa blogger'dan alsaniz dahi bir gün bir bakmissiniz aramalarda yoksunuz.
Tabikide en iyisi blogger.Blogger global olduğu için tema ve widgetlerde sıkıntısı yok.Ama sen bana globallik lazım değil dersen blogcuda kullanabilirsin.Ama hem blogger seo açısından daha iyi hemde blogcu serverleri yavaş olabiliyor veya direk çöküyor bakıma alınıyor heklenebiliyor bloggerde öyle bir sorun yok.
Blogumda neden blogger başlıklı bir yazı yazmıştım önceleri.Onu bulup oku istersen...
bence wordpress.com ama çok kısıtlı adsense bile yerleştiremiyorsun, tam yetki için ek ücret gerekiyor vs. yazılarımı yayınlarım o taraklarda bezim yok diyorsan tavsiye ederim...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.