İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sizce neden

winsock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
"surkenthost.com.tr hakkında yazılmış yorumların yayınlanmasını istemiyor

Aşağıdaki formu doldurarak firmayla olan tecrübenizi yazınız. Yorumunuz yayınlanmayacak, ama Hostbul'un her ay yayınladığı en iyi firmalar sıralaması düzenlenirken dikkate alınacaktır. "

Hostbulda yorum yapilmasini engellemissiniz sebebini ogrenebilirmiyiz ?

S

Surkent

Misafir
Surkenthost.com.tr İle Uğraşmaktak bıkmadınız mı bea ben cvp yazmaktan bıktım :) işiniz gücünüz yok reklamı olan host firmaları. yorumumu yayınlarım veya yayınlamam bana kalmış birşey sana hesap vermek zorunda deilim.yorumlarımla bana müşteri gelmesin hizmetimle gelmesiniz istiyorum yorumlarım olumsuz deilki olumlu yorumlarım var. surkenthost.com.tr ile uğraşmayın allah için ya.kimseyi dolandırmıyoruz kaçmıyoruz işimizi yapıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim bildigim winsock kolay kolay konu acmaz. ( ki cok uzun suredirli tanirim kendisini )Eger bir konu actiysa da haklidir. Isini iyi bilen biri ve isini saglam yapan biri. Ne diyebilirim ki kendine basarilar ...

M

mcanli

Misafir
Surkent' Alıntı:
Surkenthost.com.tr İle Uğraşmaktak bıkmadınız mı bea

Demek ki domain çok beğenmiş onun için surkenthost.com.tr ile uğraşıyor. :D
Yani konunun seninle bi alakası yok. :D

S

Surkent

Misafir
valal hocam şaştım kaldım ya dediler domain niye com.tr deil gidip 40 ytl verdim aldım. dediler niye site iyi deil 450 ytl webabi.net e bayıldım awbs sistem aldım.dediler domain bayiliği directi 170 $ mı aldı vermedi ingilizcem yoktu mail çekemedim. internetteyiz.biz den domain bayiliği aldım artık ne yapacağımı bende şaşırdım.

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
@Surkent

hocam gerçekten gördüğüm kadarıyla fazlaca uğraşıyorsun, ve ingilizce sorunu yüzünden türklerle çalışıyorsun. benim sana tavsiyem ingilizce bilen ve server yönetiminden anlayan bir eleman alman ve mümkün olduğunca web işinde türklerle az çalışmandır. yanlış anlama iyi niyetli bir tavsiye sadece.

S

Surkent

Misafir
Hoca Şuanda Windows ile Linux Sunucum Yurt Dışında Ama Aracım Türk. Malesef Ben bunu Anladım işini Düzgün Yapana Ekmek Yok Bu Ülkede :(

S

Surkent

Misafir
Şuanda Windows ve Linux Sunuculara Aylık 400 $ Ücret Ödüyorum.Ama Yinede Hakkımda Eleştirler Decam Ediyo

F

fenerli

Misafir
Surkent, şimdi ne alaka diyeceksin ama bence avatarını değiştirsen, çok itici duruyor, sinsi bir gülüş, inanmayabilirsin ama daha hoş bir avatar seçersen insanlar daha az sinirli olabilir.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bir kere guzel konusmadan sinifta kaliyorsun sen, birak 500-600'u. Ciddiyetsiz, dil kurallarina uymayan, sallama cumleler ile cok amator goruntu ciziyorsun kafada. Ona buna para vermekle olmuyor is. Sitelerin gitti sen burada topic acip hostcu hostcunun ekmegiyle oynuyor lanet olsun yazdin. Bir kere dilini esek arisi soksun bir daha hostcu diye bir kelime kullanirsan. Sonrasinda bu yazdigin profesyonel bir mesaj miydi? Abi beni elestirdiler gittim 500 para verdim onu aldim sunu aldim reklam verdim diye buralara bu konulari acmak profesyonel mesajlar mi? Sonra tutturmussun isini iyi yapana ekmek yok. Ekmek yemek konusunu acan herkesin 18 yasindan kucuk oldugunu dusunuyorum. Zira iletisimde oldugum 23-24 yasinin ustunde hicbir kimsenin yaptiklari isten kazandiklari para hakkinda "ekmek yemek" gibi bir tabir kullandigini duymadim. Ekmek yemek genellikle bakkalin, esnafin lafidir, bir de dilencilerle ayakkabicilar der "abi bi ekmek parasi". Bu sadece sana degil, sana benzer yasam formlari da var onlara da ayrica sitem. Sonra sen daha ne yaptin ki bu kadar isini iyi yaptigindan bahsediyorsun. Birileri cikar senin adina soyler bunu, surekli kendin soyleyince bir garip duruyor. Daha once yuz kere de soyledigim gibi neden bana bu insanlar bunu yaziyor diye dusunuyor musun hic, arada nadir de olsa suraya ilan verip deyim yerindeyse satasmadigimiz kisiler oluyor. Satasilmayi hak edecek neler yaptim diye dusunmek lazim.Sana simdi sistem yonetimi ile ilgili bir iki soru sorsak bakip kalacaksin bariz, o yuzden fazla parlama, biraz daha sabirli, sessiz ve sakin git. Yok ben "sen kimsin ulen hedeee" ekolundenim umursamam diyorsan yine de sen bilirsin, biz de eglence bitmez.

400 dolar veriyorum hala elestiri devam ediyor demek de, bazilari atlamis heralde, yuzyilin alintisi bence bu forumdaki.. Y

H

hostunnet

Misafir
İki tarafda haklı

Surkenthost piyasaya girdiğinden bu güne iyi kötü reklamı yapıldı. Bugün webhosting.info ya baktım.
07/25/05 174
07/18/05 126
07/11/05 83
07/04/05 54
06/27/05 18
06/20/05 9

gördüğünüz gibi 1 ayda 174 domain surkenthost.net e yonlendirilmiş.Demek ki insanlar güveniyor ve hizmet satın alıyor.Güvenmeyenlerde almıyor.Gayet doğal.Forumun üyeleri iyi yada kötü yorumlarını yaptılar. Bundan sonrasi hizmeti satin alanla,hizmeti satan arasında geçecektir.

S

Surkent

Misafir
Bu Gece Awbs Sistemimiz Devrede. Angelo Kardeşim :) Konuşma Onemli Deil Onemli Olan İyi Hizmet Vermek. Surkent Host Bilişim Çözümlerinin Tek Hedefi 3 Ay İçinde 1000 Adet Referansa ulaşmak. Hizmetimiz iyi Kullanığım Sunucu Ozellikleri İle Turkiye Bu sunucu Ozellikleri İle Host Hizmeti Veren Kaç Firma Var Bana Soyleyebilirmisin. %100 Uptime Sağlıyorum 7/24 Destek Desem Yalan Olur. Ama %98 Ve 7/20 Destek Sağlıyoruz.

Surkent Host Bilişim Çözümleri
Kaan AKSU
0412 224 01 17
0412 224 01 14
www.surkenthost.com.tr
[email protected]

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Surkent' Alıntı:
Hizmetimiz iyi Kullanığım Sunucu Ozellikleri İle Turkiye Bu sunucu Ozellikleri İle Host Hizmeti Veren Kaç Firma Var Bana Soyleyebilirmisin.

Soylediklerini anlarsam soyleyebilrim elbette ama anlayamiyorum. Kardes degiliz senle, olsak boyle olmazdin. Ben ne diyorum sen ne diyorsun, sen ver yarim kilo teknik destek ile 95 kilo uptime karismiyorum ben.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.